reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

To jesteśmy w tym wieku ! takie starania mogą męczyć, w dodatku nałożona przez siebie presja… nic dziwnego że wysiadasz :(
dlatego właśnie jak teraz się nie uda ( chociaż mocno sobie nakręciłam że się uda ) od nowego roku trochę odpuszczam , pozwolę narazie żeby los robił co chce , w za jakiś czas jak odłożymy więcej funduszy zacznę od nowa z nową energią może 😔

reklama
Wpadłam na taki mega głupi pomysł 😂 nie wiem czy to ma sens , sprowadźcie mnie na ziemię jak coś haha żeby w aplikacji premom dodawać testy ciążowe z premom tam gdzie testy owu i zobaczyć jak to będzie wyliczać i czy będzie wykrywał czy kreska ciemnieje czy jaśnieje 🤔 głupi pomysł nie ?

dlatego właśnie jak teraz się nie uda ( chociaż mocno sobie nakręciłam że się uda ) od nowego roku trochę odpuszczam , pozwolę narazie żeby los robił co chce , w za jakiś czas jak odłożymy więcej funduszy zacznę od nowa z nową energią może 😔
Myślę że taki odpoczynek, seks bez przejmowania się płodnymi i po prostu spontaniczne czułości może Wam wiele dać jako relacji :)

Myślę że taki odpoczynek, seks bez przejmowania się płodnymi i po prostu spontaniczne czułości może Wam wiele dać jako relacji :)
też tak myślę ,tym bardziej że nasz związek jest dynamiczny a dodatkowo trochę już przeszliśmy tych złych rzeczy ( choroba mojej mamy po niecałym roku znajomości , śmierć po 1.5 toku znajomości , 2 ciążę biochemiczny , upierdliwa była żona z którą cały czas mamy problemy itd ) więc może to będzie czas na to aby trochę ,,zapomnieć,, zająć się innymi sprawami i zacząć cieszyć z sexu . Wiadomo teraz też jest taki spontaniczny i przyjemny ale tylko w okresie niepłodnym 😔

Udało mi się przepisać wizytę z 8 stycznia na 30 grudnia u ginekologa 😃 szybsza wizyta, szybciej dowiem się czy wszystko jest ok 🩷 chociaż trochę się stresuję bo w marcu wyszło mi HSIL ASCH, miałam kolonoskopie i biopsję wycinka, na szczęście wszystko ok, ale lęk nadal jest :( nie chciałabym powtarzać kolposkopii 🙁

Ja za to miałam takie dziwne bóle w randomowych miejscach na ciele, jakby ukłucia- pod pachą, pod żebrami, w udzie .Nigdy tak nie miałam xd
Plus ciągnęły mnie pachwiny i promieniowały az do uda.

reklama
Do góry