reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nakręciłam się tymi Waszymi kreseczkami [emoji7][emoji7][emoji7]
Wczoraj serduszkowałam a dzisiaj straszny ból jajników, dziś 14 dc , temp dalej bez zmian, już nie wiem czy była owu czy jej nie było. [emoji23][emoji23][emoji23] dowiem sie w sylwka! Może uda się nie testować wcześniej [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to przybij piątkę :-) będziemy czekać razem na testowanie :-)

reklama
u nas bylo myslenie czy prywatnie czy nie, ale jednak prywatnie i nie zaluje wydanej kasy ;) i jeszcze dojechac musialam ponad 20 km do niej :) ale i zadzwonic moge w nocy do niej itp zawsze jestesmy w kontakcie

Ja tez chodzę prywatnie i nie żałuje tej kasy...Facet jest konkret i jak coś potrzeba to przyjmie czy w szpitalu czy w prywatnym gabinecie czy jeszcze w innej placówce co przyjmuje. Wczoraj zadzwoniłam do niego czy wypisze mi duphaston jak zobaczyłam II krechy to zaprosił mnie do szpitala na usg i następną wizytę tez wyznaczył jak będzie w szpitalu, na sylwestra. wieczorem dzwoniłam do niego z gorączka, chociaż miał obchód odebrał, uspokoił, wytłumaczył. I wcale kasy nie chciał ode mnie, wrecz sie uraził jak zapytałam się ile płacę za wizytę :p
poza tym, na kasę chorych przyjmują tylko stare cepy u mnie w miescie, co w 7 tyg chcieli mnie skrobac jak roniłam, dosłownie tak powiedzieli, tylko ze sugerujac sie zdaniem mojego gina nie zgodziłam sie

Uuuuu kochana a ty jesteś pewna ze urodzisz w tym roku? [emoji23] ja w pierwszej ciąży urodziłam tydzień przed terminem a w drugiej równe dwa tygodnie po. Te terminy to jakaś masakra, teraz wcale się nie nastawiam mogę urodzić ruwnie dobrze w połowie maja jak i czerwca :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
I tak Ci dali chodzić dwa tygodnie po? Ja się spinalam żeby wywołać bo powiedzieli że tydzień po terminie mnie już nie wypuszcza ze szpitala i będą wywoływać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ja tez chodzę prywatnie i nie żałuje tej kasy...Facet jest konkret i jak coś potrzeba to przyjmie czy w szpitalu czy w prywatnym gabinecie czy jeszcze w innej placówce co przyjmuje. Wczoraj zadzwoniłam do niego czy wypisze mi duphaston jak zobaczyłam II krechy to zaprosił mnie do szpitala na usg i następną wizytę tez wyznaczył jak będzie w szpitalu, na sylwestra. wieczorem dzwoniłam do niego z gorączka, chociaż miał obchód odebrał, uspokoił, wytłumaczył. I wcale kasy nie chciał ode mnie, wrecz sie uraził jak zapytałam się ile płacę za wizytę :p
poza tym, na kasę chorych przyjmują tylko stare cepy u mnie w miescie, co w 7 tyg chcieli mnie skrobac jak roniłam, dosłownie tak powiedzieli, tylko ze sugerujac sie zdaniem mojego gina nie zgodziłam sie
ile placisz za wizyte? ja 130 zl i w tym mam usg i przede wszystkim wizyta trwa dlugo i jest rzeczowa i konkretna :)

Uuuuu kochana a ty jesteś pewna ze urodzisz w tym roku? [emoji23] ja w pierwszej ciąży urodziłam tydzień przed terminem a w drugiej równe dwa tygodnie po. Te terminy to jakaś masakra, teraz wcale się nie nastawiam mogę urodzić ruwnie dobrze w połowie maja jak i czerwca :D

nie jestem pewna niczego procz tego, ze nie wiem nic :D

I tak Ci dali chodzić dwa tygodnie po? Ja się spinalam żeby wywołać bo powiedzieli że tydzień po terminie mnie już nie wypuszcza ze szpitala i będą wywoływać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
No tydzień po terminie próbowali wywołać ale nic to nie dało i zostawili mnie już na patologii. Tydzień później spróbowali znowu i już z rana przy badaniu pojawiały się delikatne skurcze, oksytocyna i już poszło gładko. Widocznie to był ten czas, cieszę się że nie meczyli mnie tydzień wcześniej.

reklama
Do góry