reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziołszki, a od którego tygodnia ciązy gin daje zwolnienie?
Wiem, że ciąza nie choroba i na poczatku zapierała się, że bede pracować jak najdłużej się da... Ale poporonieniu troche zmieniłam tor myślenia, zwłaszcza u mnie w pracy gdzie atmosfera nie sprzyja i ogólnie ciężko jest :)
Jutro ide do wujka, rodzinnego lekarza po zwolnienie.... troche ze względu na przeziebienie silne, troche ze względu na ciaze... ale nie wiem jak to rozegrac do konca
Mi psychiatra powiedziała, że jak tylko uda mi się zajść w ciążę znowu to zalecalaby odrazu na zwolnienie iść, biorąc pod uwagę wcześniejsze poronienie, żeby sobie siedzieć w domu i nie stresowac się nie potrzebnie. Czyli głównie ze względu na stres niż na samą pracę, a jak jeszcze mówisz, że u Ciebie cieżkawo, to chyba tymbardziej, ale decyzja należy do Ciebie [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja mam z om 24 grudnia a z usg na 30 :)
Uuuuu kochana a ty jesteś pewna ze urodzisz w tym roku? [emoji23] ja w pierwszej ciąży urodziłam tydzień przed terminem a w drugiej równe dwa tygodnie po. Te terminy to jakaś masakra, teraz wcale się nie nastawiam mogę urodzić ruwnie dobrze w połowie maja jak i czerwca :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry