reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Basia89 tą tempką się nie sugeruj bo za mało mówi :happy: to cały cykl musisz sprawdzać by zobaczyć czy coś się dzieje ;) dwa razy to za mało, więc nie stresuj się kobitko myśl pozytywnie :-) :)

reklama
Antonia, za wcześnie! Ale wiem, że korci [emoji12]
A ja dziś mam doła.. w tym miesiącu postanowiłam nie mierzyć temperatury ale jak to ja.. wczoraj zmierzyłam "z głupoty" rano i 36,94 pomyślałam sobie, że super bo w tym czasie miałam około 36,8 i pełna euforii dzisiaj znowu postanowiłam zmierzyć, a tu 36,6 [emoji33] i co? Dzisiaj dopiero 20dc.. może cykl bezowulacyjny? Chyba bym się załamała bo M naprawdę się w tym cyklu postarał [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ile jesteś dni po owu? Może to spadek implantacyjny?

Oj polecisz, ja bym najchętniej zaraz kupiła [emoji1]

Spark!!!!! No wiesz co?! [emoji23] [emoji23]

Ło matko, moja ciotka ma taką kanapę od x lat, w lato boję się na niej w szortach siadać, prawie jak depilacja [emoji23]

Haha [emoji23] mi by się do tego jeszcze jakieś działko przydało na praskich dresow i żuli [emoji38]

LUX! SPARK! Proszę się tu nie śmiać z mojego arbuza, wypraszam sobie!!!! [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
no arbuz dobry owoc, lubieeee abrdzo :)

Hahaha [emoji1] spoko, takiej krzywdy dziecku nie zrobię, tak mi sie przypomniało [emoji23] stanęło na bebetto! Chociaż tą torbę z arbuzem bym chciała [emoji23] a moje dziecko bedzie albo mialo depreche, albo bedzie szatanem, same cziorne wózki wchodza w gre, ewentualnie turbo ciemny granat :D

m7a4xuun7rn9jc7g.png
a moj bialy bedzie wygladac jak nie powiem co po roku uzywania :D ale kazdy kto przychodzi to go maca i jak cos tam zostanie na materiale to mokra scierka w ruch i jazda, schodzi :) a dol jest z eko-skory wiec tym bardziej schodzi :)

ddffc8d90a3b56b06a593bb5b2e5737d.jpg

Zakochana jestem [emoji7][emoji7][emoji7] wolałabym biała wersje ale szybciej się niszczy ...

Piękny!!
Ja lubię skore :) mam kanapę skórzana i ja uwielbiam! Zreszta przy kotach wg mnie skórzane obicia to najlepszy wybór bo sierść nie zostaje.
No i żadnych plam.. super :)

Wydawało mi się, że już pisałam o adopcji ale może na innym wątku. Z chłopcem od razu gdy tylko usłyszeliśmy o Nim to czułam, że On mój jest. Z córką było trudniej i wciąż pracujemy nad relacją, od pierwszej adopcji minęło prawie trzy lata.

W jakim wieku były jak adoptowaliscie?
Długo czekaliście na nie?

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Umieraaaaaaam [emoji31][emoji855][emoji856][emoji43]

Wczoraj caly dzien spedzilam w lozku i bylam pewna, ze dzisiaj lepiej sie poczuje. Taaaaaa. Matko jak mnie leb napierdziela [emoji30] poszlo mi na zatoki a u mnie to zawsze rowna sie antybiotyk [emoji31][emoji36][emoji30][emoji37][emoji22]

reklama
Oj i ja niezbyt dobrze zaczynam dzień ;( Prawy jajnik mnie boli i to dosyć mocno ...chyba sobie torbiele wyhodowałam :( Boli jak jasna cholera ...

Do góry