reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Basia89 tą tempką się nie sugeruj bo za mało mówi :happy: to cały cykl musisz sprawdzać by zobaczyć czy coś się dzieje ;) dwa razy to za mało, więc nie stresuj się kobitko myśl pozytywnie :-) :)

reklama
Antonia, za wcześnie! Ale wiem, że korci [emoji12]
A ja dziś mam doła.. w tym miesiącu postanowiłam nie mierzyć temperatury ale jak to ja.. wczoraj zmierzyłam "z głupoty" rano i 36,94 pomyślałam sobie, że super bo w tym czasie miałam około 36,8 i pełna euforii dzisiaj znowu postanowiłam zmierzyć, a tu 36,6 [emoji33] i co? Dzisiaj dopiero 20dc.. może cykl bezowulacyjny? Chyba bym się załamała bo M naprawdę się w tym cyklu postarał [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ile jesteś dni po owu? Może to spadek implantacyjny?

Oj polecisz, ja bym najchętniej zaraz kupiła [emoji1]

Spark!!!!! No wiesz co?! [emoji23] [emoji23]

Ło matko, moja ciotka ma taką kanapę od x lat, w lato boję się na niej w szortach siadać, prawie jak depilacja [emoji23]

Haha [emoji23] mi by się do tego jeszcze jakieś działko przydało na praskich dresow i żuli [emoji38]

LUX! SPARK! Proszę się tu nie śmiać z mojego arbuza, wypraszam sobie!!!! [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
no arbuz dobry owoc, lubieeee abrdzo :)

Hahaha [emoji1] spoko, takiej krzywdy dziecku nie zrobię, tak mi sie przypomniało [emoji23] stanęło na bebetto! Chociaż tą torbę z arbuzem bym chciała [emoji23] a moje dziecko bedzie albo mialo depreche, albo bedzie szatanem, same cziorne wózki wchodza w gre, ewentualnie turbo ciemny granat :D

m7a4xuun7rn9jc7g.png
a moj bialy bedzie wygladac jak nie powiem co po roku uzywania :D ale kazdy kto przychodzi to go maca i jak cos tam zostanie na materiale to mokra scierka w ruch i jazda, schodzi :) a dol jest z eko-skory wiec tym bardziej schodzi :)

ddffc8d90a3b56b06a593bb5b2e5737d.jpg

Zakochana jestem [emoji7][emoji7][emoji7] wolałabym biała wersje ale szybciej się niszczy ...

Piękny!!
Ja lubię skore :) mam kanapę skórzana i ja uwielbiam! Zreszta przy kotach wg mnie skórzane obicia to najlepszy wybór bo sierść nie zostaje.
No i żadnych plam.. super :)

Wydawało mi się, że już pisałam o adopcji ale może na innym wątku. Z chłopcem od razu gdy tylko usłyszeliśmy o Nim to czułam, że On mój jest. Z córką było trudniej i wciąż pracujemy nad relacją, od pierwszej adopcji minęło prawie trzy lata.

W jakim wieku były jak adoptowaliscie?
Długo czekaliście na nie?

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Umieraaaaaaam [emoji31][emoji855][emoji856][emoji43]

Wczoraj caly dzien spedzilam w lozku i bylam pewna, ze dzisiaj lepiej sie poczuje. Taaaaaa. Matko jak mnie leb napierdziela [emoji30] poszlo mi na zatoki a u mnie to zawsze rowna sie antybiotyk [emoji31][emoji36][emoji30][emoji37][emoji22]

reklama
Oj i ja niezbyt dobrze zaczynam dzień ;( Prawy jajnik mnie boli i to dosyć mocno ...chyba sobie torbiele wyhodowałam :( Boli jak jasna cholera ...

Do góry