Emzilka
Fanka BB :)
Jeeejuuu ja myslalam, ze mam anemie a tu okazuje się, że mam za wysoki poziom żelaza.. Ale jaja.... ;/
Link do: Check this screenshot!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pod koniec ciąży ważyłam 116 kg i śmigałam jak duży samochodzikŁooo kawał kobiety z Ciebie! Musi Ci byc cieżko z takim brzusiem latać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no jak sie zaszlo w waga 99 kg i ma sie 102 kg na finiszu to lekko nie jestŁooo kawał kobiety z Ciebie! Musi Ci byc cieżko z takim brzusiem latać
Jeeejuuu ja myslalam, ze mam anemie a tu okazuje się, że mam za wysoki poziom żelaza.. Ale jaja.... ;/
no jak sie zaszlo w waga 99 kg i ma sie 102 kg na finiszu to lekko nie jest
Najważniejsze że jest maluchno jak sie zaszlo w waga 99 kg i ma sie 102 kg na finiszu to lekko nie jest
dietetyk? prosze Cie zaszlam tak jak pisze majac okolo 99, ale ja wiecej schudlam niz przytylam w ciazy.. lacznie ze spadkiem mam 7-8 na plusie, pilnowalam tego co jem, bo jak sie zachodzi z taka waga to trzeba pilnowac, nie ma co ukrywac...po ciazy obiecalam sobie, ze zegnam sie z nadwaga, chce wrocic do dawnej wagi 55 kg, czy tego dokonam to nie wiem
pewnie i niech juz wylaziNajważniejsze że jest maluch
no jak sie zaszlo w waga 99 kg i ma sie 102 kg na finiszu to lekko nie jest
Ja mam dla odmiany za niski I to od miesiecy, biotech caly czas zelazo ale nie bardzo idzie do gory. Zdradz tajemnice jak to sie robi[emoji6]
Lux, piekny brzusio ale tez widac ze juz masz dosc[emoji846]ktory tc to jest?