reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jeeejuuu ja myslalam, ze mam anemie a tu okazuje się, że mam za wysoki poziom żelaza.. Ale jaja.... ;/

Link do: Check this screenshot!

Ja mam dla odmiany za niski I to od miesiecy, biotech caly czas zelazo ale nie bardzo idzie do gory. Zdradz tajemnice jak to sie robi[emoji6]

Lux, piekny brzusio ale tez widac ze juz masz dosc[emoji846]ktory tc to jest?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mialas dietetyka czy sama pilnowalas wagi?

dietetyk? prosze Cie :D zaszlam tak jak pisze majac okolo 99, ale ja wiecej schudlam niz przytylam w ciazy.. lacznie ze spadkiem mam 7-8 na plusie, pilnowalam tego co jem, bo jak sie zachodzi z taka waga to trzeba pilnowac, nie ma co ukrywac...po ciazy obiecalam sobie, ze zegnam sie z nadwaga, chce wrocic do dawnej wagi 55 kg, czy tego dokonam to nie wiem

no jak sie zaszlo w waga 99 kg i ma sie 102 kg na finiszu to lekko nie jest :D

Kochana nie chodziło mi o wagę tylko wielkość brzusia, ja w ciąży ostatniej przytyłam 20kg i już w drugim trymestrze wyglądałam jak słonica. Ogólnie mam tendencje do wielkiego brzusia, już w trzecim miesiącu brzuch mam taki jak niektóre do porodu

reklama
Ja mam dla odmiany za niski I to od miesiecy, biotech caly czas zelazo ale nie bardzo idzie do gory. Zdradz tajemnice jak to sie robi[emoji6]

Lux, piekny brzusio ale tez widac ze juz masz dosc[emoji846]ktory tc to jest?

Ba żebym ja to wiedziala jak :p Ale za wysoki to też nie dobrze.... Może to od duphastonu, może od soczków z cytryny i pomaranczy, bo wit C podobno zatrzymuje żelazo w organizmie... i zaczelam wiecej mięsa jjesc... moze to od tego.... dla porównania w lipcu żelazo miałam w normie bo 110,1 a wtedy jadłam tylko serki wiejskie ;)

Do góry