reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny mam prośbę
Czy któraś z Was orientuje się jaka jest norma estradiolu w fazie folikularnej w jednostkach pg/ml?
W necie informacje dosyć rozbieżne

Mam wynik ale nie ma na nim podanych norm [emoji34]

Z góry dziękuję

"Nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury."

reklama
Dobra byłam i już wszystko prawie wiem ...
Jajca są trzy..
Jedno : 21 coś tam mm
Drugie 22 coś tam mm
Trzecie 18 coś tam mm

Usłyszałam, że są na ''wybuchu'' bo jakiś płyn się już zbiera ?

W środę mam iść na potwierdzenie owulacji :)

Zastanawiam się co to za płyn....skoro jajca jeszcze są ...
Mówiła, że nic złego, więc się tym zainteresowałam :)
Zara biere tego swojego w obroty :)
Płyn w zatoce daglasa zbiera się po owulacji

15424454-381523875519643-17909.jpg

15451113-381526422186055-14466.jpg

Przepiękne łóżeczko. I przepiękny wystrój.
Ale nie wiem czy wiesz, ale lekarze do zalecają żeby dziecko nie miało w łóżeczku dosłownie nic. Nawet żadnych maskotek :) Mój miał tylko prześcieradło i rożek w którym spał. Wszystko to ma zapobiec śmierci łóżeczkowej dziecka. Ja na tym punkcie miałam obsesję. I ja akurat nie dałabym tych poduch z boku. Miałam mieć zwykły ochraniacz, ale okazał się nie praktyczny bo leżąc w łóżku nie widziałam dziecka.

Mój mąż lubi piwo (dziennie)bo jedno czy dwa mu się należą bo ciężkiej pracy.badania robiliśmy po wstrzemięźliwości seksualnej ale za to po zakrapiany imprezie urodzinowej.wyniki wyszły książkowo dobre.nie ma reguły
No różnica spora między piwem a alkoholizmem, no bo jednak o to chodzi. Ja też się lubię napić przy weekendzie, czasem zapale. Tylko różnica polega na całości, produkcja nasienia trochę trwa, więc zaraz po imprezie to raczej mało miarodajne. Tylko widzisz, my tu liczymy, dbamy, lykamy witaminy. Pewnie taki typ ma jeszcze gorsze wyniki od niejednego naszego samca, a plodny mega... Gdzie tu sprawiedliwość... A ludzie którzy chcą i mają wyniki idealne po kilka lat zajsc nie mogą. Matka nAtura to ma poczucie humoru...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

No różnica spora między piwem a alkoholizmem, no bo jednak o to chodzi. Ja też się lubię napić przy weekendzie, czasem zapale. Tylko różnica polega na całości, produkcja nasienia trochę trwa, więc zaraz po imprezie to raczej mało miarodajne. Tylko widzisz, my tu liczymy, dbamy, lykamy witaminy. Pewnie taki typ ma jeszcze gorsze wyniki od niejednego naszego samca, a plodny mega... Gdzie tu sprawiedliwość... A ludzie którzy chcą i mają wyniki idealne po kilka lat zajsc nie mogą. Matka nAtura to ma poczucie humoru...

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Niestety

reklama
Do góry