reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ku***wa.

K pojechal odpalic na kable moje auto od swojego i...teraz oba sa zepsute!!!!!
Plakac mi sie chce. Chcielismy jechac da Swieta do Polski a teraz 2 auta sa do naprawienia.
Ja bez auta nie mam jak dojechac do pracy. Nie dosc, ze kasa pojdzie na naprawe to mi kasa odpadnie bo nie mam jak pracowac.
Chu* mnie zaraz strzeli [emoji36][emoji27][emoji26][emoji22][emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój pęcherzyk miał 19 mm. Następna wizyta w środę i pregnyl.
Starania były wczoraj, dzisiaj odpuszczamy i od jutra przez 3 dni znowu działamy.
Ja dostałam w tym mc (w sobotę )pregnyl przy pecherzyku 24mm.wiem ,ze przy tym rozmiarze i wyrzej mi pekają.Starania od zaszczyku 2razy dziennie (tak na próbę bo zawsze były codziennie lub co drugi i nie skutkowalo).powodzenia

Ku***wa.

K pojechal odpalic na kable moje auto od swojego i...teraz oba sa zepsute!!!!!
Plakac mi sie chce. Chcielismy jechac da Swieta do Polski a teraz 2 auta sa do naprawienia.
Ja bez auta nie mam jak dojechac do pracy. Nie dosc, ze kasa pojdzie na naprawe to mi kasa odpadnie bo nie mam jak pracowac.
Chu* mnie zaraz strzeli [emoji36][emoji27][emoji26][emoji22][emoji24]

Złośliwość rzeczy martwych... Paraplu, spokojnie. Ogarnijcie jeden samochód na dojazdy. A nie masz się z kim zabrać? Może komunikacja? Wybacz, ale nie wiem jak to u ciebie wygląda [emoji6] Ale tylko spokój może nas uratować! Wiesz ile potrwa naprawa samochodu?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Złośliwość rzeczy martwych... Paraplu, spokojnie. Ogarnijcie jeden samochód na dojazdy. A nie masz się z kim zabrać? Może komunikacja? Wybacz, ale nie wiem jak to u ciebie wygląda [emoji6] Ale tylko spokój może nas uratować! Wiesz ile potrwa naprawa samochodu?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

K wlasnie siedzi ze swoim u mechanika :/ no wlasnie tam gdzie pracuje nic nie dojezdza :(

reklama
K wlasnie siedzi ze swoim u mechanika :/ no wlasnie tam gdzie pracuje nic nie dojezdza :(

A wiesz co się mniej więcej stało? Może da radę naprawić to w miarę szybko... Poratkuj to jak urlop od losu, no bo jak inaczej [emoji1] zdarza się misiaku, nie ma się co denerwować. Ostatnio mojemu bratu wypadł silnik na środku autostrady, wszystko się wylalo, 2 dzieci w środku, dramat... A samochód sprzed 4 lat... No wypadki chodzą po ludziach. Widać natura chce żebyś wypoczęła [emoji6] szukaj pozytywów!

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Do góry