reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Piateczka, u mnie też tyle czekania [emoji12] damy radę!

[emoji23] [emoji23] nie znasz dnia i ruchliwości plemników! [emoji16]

Widzilayscie to? [emoji15] [emoji15] [emoji15]
https://www.babyboom.pl/blog/szczeg...a_znikna_standardy_opieki_okoloporodowej.html

m7a4xuun7rn9jc7g.png
a idz :D

reklama
Dodam od siebie że jak robiliśmy mężowi badania nasienia w klinice leczenia niepłodności to wyniki wyszły tak złe że profesor powiedział że z takim nasieniem to zostaje nam tylko in vitro i że naturalne poczęcie będzie niemożliwe nawet licząc na cud

Teraz to " cudowne poczęcie" ma 5 lat [emoji16] i zaszliśmy całkiem naturalnie

"Nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury."

Ostatnia edycja:
My póki co nie badamy bo z tego co czytam, to mało u kogo dobre parametry nasienia wychodzą :)
Też mi się wydaje że dobre parametry to mały procent jednak. Bo przecież toto takie wrażliwe, że jedno piwo za dużo i klops [emoji1] no i pocieszające jest to, że jednak się regeneruje, 2-3 miesiące zdrowego żywienia i witamin może duuuzo zdziałać. Chociaż najbardziej irytuje mnie fakt, ze patologie mają tyle dzieci... A wóda sie leje, fajki i kij wie co jeszcze... Też święta nie jestem, ale skala nieporównywalna [emoji20]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Też mi się wydaje że dobre parametry to mały procent jednak. Bo przecież toto takie wrażliwe, że jedno piwo za dużo i klops [emoji1] no i pocieszające jest to, że jednak się regeneruje, 2-3 miesiące zdrowego żywienia i witamin może duuuzo zdziałać. Chociaż najbardziej irytuje mnie fakt, ze patologie mają tyle dzieci... A wóda sie leje, fajki i kij wie co jeszcze... Też święta nie jestem, ale skala nieporównywalna [emoji20]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Mój mąż lubi piwo (dziennie)bo jedno czy dwa mu się należą bo ciężkiej pracy.badania robiliśmy po wstrzemięźliwości seksualnej ale za to po zakrapiany imprezie urodzinowej.wyniki wyszły książkowo dobre.nie ma reguły

Do góry