Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ku*wa jak Wam tego bzykania zazdroszcze aaaaW takiej sytuacji i w takiej intencji to nic tylko bzykac i padać [emoji23]
ku*wa jak Wam tego bzykania zazdroszcze aaaa
Piękne pecherzyki!!!!!!
Pecherzyki wypełnione sa płynem, a w środku w płynie pływa jajo. Owulacja to wypuszczenie jaja z pęcherzyka. Wiec płyn pewnie juz widac w zatoce douglasa - za macica. Ten płyn potwierdź m.in. Owulacje. Działajcie!!!
A endometrium jakie grube??
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiem czy duże, bo pierwszy raz mam coś takiego ...nie znam się zupełnie.
Pytałam tylko, kiedy są przerośnięte to mówiła, że 27 mm to już stanowczo za dużo.
Hehe ja raz miałam sytuację,ze zaraz po owy zalało mnie kremowym sluzem,było go tak dużo,ze byłam pewna ;iż to ciąża. W necie pisało,ze szyjka macicy po zaplodnieniu się zamyka i produkuje wiecej śluzu by chronić płód przed infekcjąPytanie z tych glupich wybaczcie
Jaki sluz "przepowiada" ciaze? Bo u mnie cos mleczno
czy temp 36.8-37 to dobry znak?
Zeswiruje chyba ;(
Ech, z tym śluzem to ciężka sprawa... Jak szukałam info na forach ciazowych, to każda ma inaczej. Jedna zalewa, u drugiej Sahara... Ale ten typowo ciążowy to właśnie ten mleczny, no ale ja taki często przed @ mam często [emoji19] i bądź tu mądra. [emoji1]Pytanie z tych glupich wybaczcie
Zeswiruje chyba ;(
Lux, co wybzykalas to Twoje, my nadal musimy się męczyć [emoji23]ku*wa jak Wam tego bzykania zazdroszcze aaaa
Pytanie z tych glupich wybaczcie
Zeswiruje chyba ;(
Ech, z tym śluzem to ciężka sprawa... Jak szukałam info na forach ciazowych, to każda ma inaczej. Jedna zalewa, u drugiej Sahara... Ale ten typowo ciążowy to właśnie ten mleczny, no ale ja taki często przed @ mam często [emoji19] i bądź tu mądra. [emoji1]
tej jak se przypomne produkcje mlodego to....ja wyrabana po robocie a mojemu sie bzykac chcialo nie odpuscil i teraz mam poobijane zebraLux, co wybzykalas to Twoje, my nadal musimy się męczyć [emoji23]