reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
wiem, ze sie jej przykro zrobilo, kiedys tez z nia pisalam na innym watku i tez jak sie zaczely ciaze pojawiac to odeszla, tak mi jej zal :no:

Każda z nas pewnie poczuła lekką nutkę zazdrości, ja się nawet poplakalam...:) ale też dużo szczęścia i nadziei dla nas. Wiemy, że zależało Ci tak samo jak nam na dziecku i super, że się udało! Też nie było Ci łatwo, więc teraz się ciesz !:*

Już miałam nie pisać ale rozwieje Wasze wątpliwości. Więc, nie odeszłam przez ciążę Lux to po pierwsze. Jednym słowem mam dość i tyle. Nie mogę całego życia podporządkować staraniom. Czekać na dni płodne, zastanawiać się czy mój będzie mógł, czy nie będzie miał akurat noc, dołować się swoim wiekiem :( Jestem strzępkiem nerwów. Budzę się i idę spać z jedną myślą, czuję na piersiach kamień. Po drugie uważam że Ten na Górze wie co robi i żebym nawet stanęła na uszach to jak mam nie mieć drugiego dziecka tak nie będę miała . Tyle

reklama
Do góry