reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki tak duzo smutaskow ostatnio :(

Moze troszke rozjasnimy ten czas przedswiateczny i powysylamy troszke pozytywnej swiatecznej energii? Przy okazji pocelebrujemy troszke umierajaca tradycje wysylania kartek swiatecznych?
Moze jestescie chetne aby sobie powysylac kartki na Swieta? Zrobilbabym z chetnymi losowanie i polaczyla w pary. Juz prywatnie wymiana adresow i wyslanie kartki z cieplymi zyczeniami o spelnienie marzen.
Na innym forum robilismy tak w tamtym roku i w tym rowniez tak robimy.

Chetne?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od wczoraj juz samego rana, mam lejacy sie nos I drapie mnie w srodku jakby mnie ktos piórkiem w środku drażnił, dzis to samo.
Wczoraj oczywiscie sobie czytałam o najwczesniejszych objawach ciąży- ktorych jeszcze nie mam poza wrażliwymi piersiami, ale, ze czytam raczej tylko na angielskich stronach wszędzie praktycznie sie powtarza tzw. Rhinitis of pregnancy. Słyszałyście kiedyś coś takiego? Bo ja w życiu nie, ale ze od wczoraj wydmuchałam dwa pudła chusteczek i kichnęłam chyba z milion razy to sie zastanowilam[emoji848] bo nie jest mi nic innego, żadnych objawów grypowych czy coś, tylko ten nos.
Raczej sie pilnuje póki co zeby sobie nic nie wmawiać[emoji849]

W bardzo wczesnej ciazy mogą wystąpić objawy grypopodobne. A jeśli chodzi o katar ciężarnych to chyba Lux z forum miała, wiec to by potwierdzało to co wyczytalas [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

I oczywiście dostałam @.... złość..smutek..łzy...

:(

Od wczoraj juz samego rana, mam lejacy sie nos I drapie mnie w srodku jakby mnie ktos piórkiem w środku drażnił, dzis to samo.
Wczoraj oczywiscie sobie czytałam o najwczesniejszych objawach ciąży- ktorych jeszcze nie mam poza wrażliwymi piersiami, ale, ze czytam raczej tylko na angielskich stronach wszędzie praktycznie sie powtarza tzw. Rhinitis of pregnancy. Słyszałyście kiedyś coś takiego? Bo ja w życiu nie, ale ze od wczoraj wydmuchałam dwa pudła chusteczek i kichnęłam chyba z milion razy to sie zastanowilam[emoji848] bo nie jest mi nic innego, żadnych objawów grypowych czy coś, tylko ten nos.
Raczej sie pilnuje póki co zeby sobie nic nie wmawiać[emoji849]

Jest cos takiego jak katar ciązowy, ponoc przez hormony szalejące. :D

Paraplu, ja tez, ja tez! :)

Dziewczynki tak duzo smutaskow ostatnio :(

Moze troszke rozjasnimy ten czas przedswiateczny i powysylamy troszke pozytywnej swiatecznej energii? Przy okazji pocelebrujemy troszke umierajaca tradycje wysylania kartek swiatecznych?
Moze jestescie chetne aby sobie powysylac kartki na Swieta? Zrobilbabym z chetnymi losowanie i polaczyla w pary. Juz prywatnie wymiana adresow i wyslanie kartki z cieplymi zyczeniami o spelnienie marzen.
Na innym forum robilismy tak w tamtym roku i w tym rowniez tak robimy.

Chetne?

Chętnie :)

reklama
Do góry