reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

och nie... :( Tule :*

Weeeź, bałam sie ze zaraz mnie pod żyrandolem powiesi, tak mnie chłopina złapał :D :D

Piekne :biggrin2: Tez mi sie marzy takie najprostsze. Ja to sie smieje, ze nasze dziecko to chyba deprechy od urodzenia dostanie, wszystko podoba mi sie w szarościach a wózki same czarne :D

Zebyś ty moją mine widziała.... :D

Ależ nam sie dziewczyny wielkie świąteczne testowanie szykuje, az chyba zaczne testy kompletowac :D Co prawda na zbyt duzo nie licze, bo na dobrą sprawe złoty strzał, ale może sie cos tam zagnieździ :p
wozek mamy bialo-szary, za to fotelik w barwach ostrzejszych :D

reklama
Na L4 z chęcią pójdę :D ale nie chce tego teraz robić współpracownikom w takim okresie.

3f02bcdeef85f7bae38cb387309cfd86.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do dzieła! trzymam kciuki :D

Widzę, że w tym czasie dużo staranek jest. Powodzenia!!! Trzymam za wszystkie kciuki :)[/QUOTE]
cos o tym wiem.. też bym nie zostawiła moich pracowników w takim okresie.. wiadomo swieta ida duzo pracy:) wiec naprawde Cię rozumiem:)

Skąd ja to znam. Mówię dziś do mojego mezusia ze chyba przegapilismy owu, bo wydaje mi się ze była wczoraj. A on mi na to ze w takim razie idzie spać jak i tak już po ptakach. No szlag mnie trafi. Powiedziałam chyba, a nawet jeśli to może by coś się wyklulo. Tylko po co jak można się wyspać. Oczywiście unioslam się honorem i tez poszłam się położyć nie wspominając nic o boboseksach. Teraz jestem zła. Kolejny cykl w plecy.

1usavcqgt1dml95x.png
Wiesz co meżczyzna chyba czasem nie rozumie kobiet.. my chcemy jak najszybciej miec dziecko a mezczyzna mowi ze jak nie teraz to w przyszłym miesiacu.. moze do tego jeszcze nie dorośli:(

reklama
Do góry