reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hahahaha cały czas je mam ale z racji odpuszczenia sobie starań moje pozytywne myślenie przenosi się na wasze pozytywne testy ;) w które głęboko wieże że zobaczę do końca grudnia ! ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha naprawdę (o ile pytasz o Janet ). Co u ciebie ?

No ja juz nie moge sie doczekac testowania :):):):) dzisiaj dopiero 6dpo, czekam na piatek...
cos tam wydaje mi sie ze podbrzusze czuje lekko ćmiące, ale to rownie dobrze moze byc dzialanie pregnylu lub duphastonu. ale wole myslec, ze to wżera się we mnie kijanka moja :)

No ja juz nie moge sie doczekac testowania :):):):) dzisiaj dopiero 6dpo, czekam na piatek...
cos tam wydaje mi sie ze podbrzusze czuje lekko ćmiące, ale to rownie dobrze moze byc dzialanie pregnylu lub duphastonu. ale wole myslec, ze to wżera się we mnie kijanka moja :)
Jezusiczku ja tak miałam wczoraj! Takie skurcze w prawej stronie że masakra a do tego moja przepuklina jeszcze się odezwała. W sobotę w nocy o 4 rano też bolało ale ja to miałam z nerwów raczej.
Teraz też mnie boli jak na okres właśnie ale to nic dziwnego bo okres ma być 08.12.
Czekam moja kochana na ten piątek !naprawdę bardzo juz wyczekuje tego u ciebie !!

Trzymam kciuki za testowanie, niech bedą II piękne krechy!

reklama
Do góry