Spark
Fanka BB :)
Queen bo to prawda, że szanse są nadal, pisałam Ci już o dziewczynie której facet miał gorsze wyniki i zaszła ale rozumiem, że się boisz i niecierpliwisz, oby udało się coś załatwić :*O matko dziewczyny próbuje was czytać ale nie nadążam !!! Tyle produkujcie ze szok!! U mnie dziś @ zawitała sobie wcześniej ... rano tylko plamienie ale pewnie juz się rozkręca ... z clo miałam dłuższe cykle a bez mam 27dni jak widać [emoji51] chociaż u mnie to i tak bez znaczenia [emoji23][emoji23] byłam sobie u swojej GP w piątek błagać ja o ponowne szybsze skierowanie na ivf z racji kolejnych złych wyników nasienia. A ona do mnie z tekstem - przecież aż takiej tragedii nie ma jakieś szanse zawsze są na naturalna ciąże ! Tak się na nią spojrzałam ze jakby spojrzenie mogło zabijać to by już padła ! Na szczęście zreflektowała się po chwili i powiedziała ze skoro już staramy się tak pod 2,5 roku to ona zadzwoni do kliniki zapytać czy nie mogli by tego przyspieszyć. No wiec czekam na jakieś wieści .... [emoji30][emoji30]
Bertha w piątek musza być dwie kreski i nie ma innej opcji !!! [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom