reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O matko dziewczyny próbuje was czytać ale nie nadążam !!! Tyle produkujcie ze szok!! U mnie dziś @ zawitała sobie wcześniej ... rano tylko plamienie ale pewnie juz się rozkręca ... z clo miałam dłuższe cykle a bez mam 27dni jak widać [emoji51] chociaż u mnie to i tak bez znaczenia [emoji23][emoji23] byłam sobie u swojej GP w piątek błagać ja o ponowne szybsze skierowanie na ivf z racji kolejnych złych wyników nasienia. A ona do mnie z tekstem - przecież aż takiej tragedii nie ma jakieś szanse zawsze są na naturalna ciąże ! Tak się na nią spojrzałam ze jakby spojrzenie mogło zabijać to by już padła ! Na szczęście zreflektowała się po chwili i powiedziała ze skoro już staramy się tak pod 2,5 roku to ona zadzwoni do kliniki zapytać czy nie mogli by tego przyspieszyć. No wiec czekam na jakieś wieści .... [emoji30][emoji30]

Bertha w piątek musza być dwie kreski i nie ma innej opcji !!! [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Queen bo to prawda, że szanse są nadal, pisałam Ci już o dziewczynie której facet miał gorsze wyniki i zaszła :) ale rozumiem, że się boisz i niecierpliwisz, oby udało się coś załatwić :) :*

reklama
Jak mija Wam ten najciezszy w tygodniu dzien, poniedzialek? [emoji23]

Ja probuje przetrwac [emoji23] pije wlasnie kawke i zbieram sily na reszte dnia. Z pracy wroce po 21 a tutaj jeszcze przytulanki maja byc [emoji6] a nie ma bata, ze odpuszcze bo dzisiaj 15dc, takze powaznie sie juz robi.

Apka mi wyliczyla owulke na srode ale jak tak mysle jak jasna kreske mialam na tescie wczoraj to chyba owulka bedzie pozniej [emoji848] no nic, przytulankowac bedziemy sie do oporu [emoji23]

Trzymam kciuki za wszystkie pozytywne testy!

Ja jestem w 12 dc i apka pokazuje mi ze zaczęła sie wczesna faza lutealna a to dla tego ze moje cykle to zwykle 25, max 26 dni. Wyliczyła mi w tym cyklu owu na 9dc ale wydaje mi sie ze to troche wcześnie..
Temp nie mierze, ale po śluzie wnoszę ze to mogłoby jednak być ciut pozniej 10 lub 11dc.
W ogole jakich aplikacji używacie? Ja ta moja testuje juz chyba 4 cykl, tak zeby ogarnąć na czym stoję, a obecny cykl jest pierwszym cs.
Termin @ mam na 18go grudnia, zobaczymy...

Hej heej, witam się z pracy u mojego kochanego Bąbla (Bąbelki), która właśnie się uśmiecha z tymi swoimi dwoma zębulcami i mega poprawia mi humor :D

Bertha nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że tym razem zobaczę u Ciebie dwie krechy ! (Pamiętaj, że moje ostatnie przeczucie pokazało 2 kreseczki ;) )

Spark ale ja mam te samo uczucie co do berthy od tygodnia !

Hehe ale będzie ciekawy tydzień :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam przeczucie ze bertha na dniach pochwali nam się dwoma kreseczkami. :)

Marc a ilu dniowe masz cykle?
Dziewczyny, po waszych postach juz czuje sie w ciąży!! :D:D super :D Spark czarownico, oby sie spełniło ponownie Twoje przeczucie!! Jak i sen sylvii (dobrze zapamietalam, ze to Ty mialas sen, ze chwale sie dwoma kreseczkami??)!! :D

Cześć dziewczyny :-)

Kurde, a ja 25dc i dalej mnie ciągnie do testów, ale kurde no jest za wcześniej ... czyli wychodzi chyba z tego, ze za pierwszym testowaniem w 12 dc nie moglam miec owu ... bardziej obstawiam 16dc....
Hmm póki co no tak mnie sutki bolą, ale z drugiej strony tak mam przed @

Dziewczynki kiedy testujecie ? Który to bedzie wasz dzień cyklu ?
Ja testy zaczynam w 23dc, ale raczej sie powinno operować dniami po owulacji, bo kazda z nas ma inne cykle. U mnie to bedzie 10dpo. Zawsze tak zaczynam testowac. @ zwykle mam w 14dpo.

O matko dziewczyny próbuje was czytać ale nie nadążam !!! Tyle produkujcie ze szok!! U mnie dziś @ zawitała sobie wcześniej ... rano tylko plamienie ale pewnie juz się rozkręca ... z clo miałam dłuższe cykle a bez mam 27dni jak widać [emoji51] chociaż u mnie to i tak bez znaczenia [emoji23][emoji23] byłam sobie u swojej GP w piątek błagać ja o ponowne szybsze skierowanie na ivf z racji kolejnych złych wyników nasienia. A ona do mnie z tekstem - przecież aż takiej tragedii nie ma jakieś szanse zawsze są na naturalna ciąże ! Tak się na nią spojrzałam ze jakby spojrzenie mogło zabijać to by już padła ! Na szczęście zreflektowała się po chwili i powiedziała ze skoro już staramy się tak pod 2,5 roku to ona zadzwoni do kliniki zapytać czy nie mogli by tego przyspieszyć. No wiec czekam na jakieś wieści .... [emoji30][emoji30]

Bertha w piątek musza być dwie kreski i nie ma innej opcji !!! [emoji173]️

to super ze udalo sie ja zmusic do ponownego telefonu do kliniki!! Kciuki zeby udalo sie przyspieszyc! :)

Jak mija Wam ten najciezszy w tygodniu dzien, poniedzialek? [emoji23]

Ja probuje przetrwac [emoji23] pije wlasnie kawke i zbieram sily na reszte dnia. Z pracy wroce po 21 a tutaj jeszcze przytulanki maja byc [emoji6] a nie ma bata, ze odpuszcze bo dzisiaj 15dc, takze powaznie sie juz robi.
Ja wlasnie mialam chwile zjazdu, prawie zasnelam na biurku, bo mam malo roboty wiec wieje nudą ;) Ide po jeszcze jedna kawke i o 16:15 wychodze ;)

Trzymam kciuki za wszystkie pozytywne testy!

Ja jestem w 12 dc i apka pokazuje mi ze zaczęła sie wczesna faza lutealna a to dla tego ze moje cykle to zwykle 25, max 26 dni. Wyliczyła mi w tym cyklu owu na 9dc ale wydaje mi sie ze to troche wcześnie..
Temp nie mierze, ale po śluzie wnoszę ze to mogłoby jednak być ciut pozniej 10 lub 11dc.
W ogole jakich aplikacji używacie? Ja ta moja testuje juz chyba 4 cykl, tak zeby ogarnąć na czym stoję, a obecny cykl jest pierwszym cs.
Termin @ mam na 18go grudnia, zobaczymy...
Ja uzywam Ovufriend.pl tam wypelniam sobie temperatury i objawy i pieknie, zwykle trafiając wyznacza mi owulacje. A w telefonie mam WomanLog. ale tam czysta statystyka po dlugosciach cykli, co nie jest zawsze miarodajne.

Marc to najlepiej poczekaj jeszcze te parę dni przynajmniej do dnia spodziewanej @.
Wydaje mi się że wcześniej nie warto robić testu choć wiem ze to trudne bo chcialoby sie wiedzieć jak najszybciej. :D
Wiem po sobie jak wcześniej testowałam przed @ to wariowalam... jak wyszedł negatyw to zaraz chcialam robic nastepne testy wmawiajac sobie ze pewnie sie myla bo wczesnie zrobione haha :D a termin @ można powiedzieć że jest pewny na testowanie :)

reklama
Do góry