S
StorAnia
Gość
Kolejny???? Chyba nie dam rady... Zresztą po co... Przecież gdyby coś było to ten dzisiejszy powinienem pokazać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolejny???? Chyba nie dam rady... Zresztą po co... Przecież gdyby coś było to ten dzisiejszy powinienem pokazać
To był mój 3cs. Wiem, ze to pikus biorąc pod uwagę to ile dziewczyny tu walczą. Dzisiaj rano miałam w sobie wielką złość, ze od razu zaczynam starania...
Ale nie. Grudzień na pewno odpuszczam. Nie będzie starań. Zobaczymy jak w styczniu będzie.
Staram się czymś zająć głowę. Życzę Wam dziewczyny z całego serca powodzenia. Postanowiłam, ze ograniczę też swoją aktywność na forum. Nie mogę się tak nakrecac. Teraz psychika jest najważniejsza.
Całuje Was mocno :*
My Ciebie również :* Trzymaj się ciepło i pamiętaj, że będzie dobrze!!!To był mój 3cs. Wiem, ze to pikus biorąc pod uwagę to ile dziewczyny tu walczą. Dzisiaj rano miałam w sobie wielką złość, ze od razu zaczynam starania...
Ale nie. Grudzień na pewno odpuszczam. Nie będzie starań. Zobaczymy jak w styczniu będzie.
Staram się czymś zająć głowę. Życzę Wam dziewczyny z całego serca powodzenia. Postanowiłam, ze ograniczę też swoją aktywność na forum. Nie mogę się tak nakrecac. Teraz psychika jest najważniejsza.
Całuje Was mocno :*
Nimitii jesteś cudowna. Jak przeczytałam, że napisałaś "umarły" dowiedziałam się o Tobie wszystkiego :* Współczuję Wam bardzo...Powiem wam tylko jeszcze co mój synek powiedział gdy się dowiedział że jego ukochane psiaki (jego ukochany misio nazywa się tak jak nasza suczka) umarły. Rok temu jak poroniłam nie wiem czy to była dziewczynka ale czułam że tak wiec roboczo dałam tej ciąży imię Zoja (z greckiego życie ) mój synek dużo słyszał o swojej siostrze Zoji i wiedział ze jest w niebie z dziadkami. Wczoraj jak widział ze płacze powiedział mi tak: nie martw się mamusiu Oskar i Neira są teraz w niebie z Zoją i dziadkiem bawią się razem i Zoja im rzuca piłeczkę i się nimi opiekuje. Cudowne dziecięce prosto linijne myślenie
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuj... Ja wiem jak to boli...
Pobeczalam sie... Ogromnie wspolczuje calej Twojej rodzinie... Wiem co to znaczy strata ukochanego zwierzecia, ale nie w tak bestialski sposob.... :'(Powiem wam tylko jeszcze co mój synek powiedział gdy się dowiedział że jego ukochane psiaki (jego ukochany misio nazywa się tak jak nasza suczka) umarły. Rok temu jak poroniłam nie wiem czy to była dziewczynka ale czułam że tak wiec roboczo dałam tej ciąży imię Zoja (z greckiego życie ) mój synek dużo słyszał o swojej siostrze Zoji i wiedział ze jest w niebie z dziadkami. Wczoraj jak widział ze płacze powiedział mi tak: nie martw się mamusiu Oskar i Neira są teraz w niebie z Zoją i dziadkiem bawią się razem i Zoja im rzuca piłeczkę i się nimi opiekuje. Cudowne dziecięce prosto linijne myślenie
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie pomogę...mnie nigdy nie wychodząKobietki, potrzebuje porady.. To mój drugi test owu w zyciuto juz czy nadchodzi? :-)