reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ania nie zalamujemy się. Ja zaraz 37 i też czekam. Zanim do was dolaczylam to wogole myślałam, ze mi odbiło żeby w tym wieku starać się o dziecko. A przy was czuję się normalnie. Wiem, że sa inne pary , które też się starają i nie mają już 25 lat [emoji4] . Także czekamy na 2 kreseczki na święta [emoji4]

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w pracy szykują się zwolnienia od stycznia, więc nie wiem co dalej robić... Tracę nadzieję że się uda...

reklama
Dziękuję dziewczyny dla nas to jest ogromna tragedia. I nie ten dom ale nasze psiaki !boże jak my kochaliśmy te psy !jak można coś takiego zrobić tylko z zazdrości !!!nienawidzę ludzi !!! Nienawidzę takich zwyrodnialców. Moje psiaki serce mi pęka od wczoraj płaczemy wszyscy a ciocia leży w łóżku nie jest w stanie nawet mówić

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanie wiem co czujesz... Ja mam dwie suczki i gdyby im się coś stało, pękło by mi serce. Po śmierci mojej ukochanej suczki cocker spanielki Goldi (odebrał mi ją rak płuc) miałam straszną depresję. Dopiero moja Bella mnie wyciągnęła z tego dołka. Nawet córka nie dała rady :(
Przytulam Cię mocno

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co za wstretni ludzie żeby zrobić takie coś...
Nie mam już swojego
Dziewczyny pomocy !
Nie wiem czy juz jestem przerwrazliwona na swoim punkcie ale z prawej strony jajnika wyczuwam jakby taka grudkę, pobolewal mnie z tej strony brzuch przez pare dni. Jestem teraz w 20dc. Owulacje miałam w 14 dniu cyklu (robiłam test owulacyjny w 13 i były bardzo mocne dwie krechy) przytulanki były w 12, 13, 15dniu... Boje sie ze to moze byc jakis torbiel którego wyczuwam :(:(:( a wizytę u gina mam dopiero 19.12. Czy któraś z Was miała takie cos ???
Ja ma torbiel, teraz ma niecale 3 cm i tez nic nie wyczuwam... Moze wezly chlonne masz poprostu powiekszone ;-)

Ania tule cię przykro mi
Dziękuję Kochana ...
Pojechałam dziś z córką na badania i w tym czasie @ przyszła... Zrobiłam badania hormonów. Wiem, że lepiej by było za dwa dni, ale mamy nawał pracy w robocie i na bank nie dostałabym urlopu... Nie wiem czy dobrze zrobiłam... :( Szlag, wszystko jest nie tak...

Dziękuję dziewczyny dla nas to jest ogromna tragedia. I nie ten dom ale nasze psiaki !boże jak my kochaliśmy te psy !jak można coś takiego zrobić tylko z zazdrości !!!nienawidzę ludzi !!! Nienawidzę takich zwyrodnialców. Moje psiaki serce mi pęka od wczoraj płaczemy wszyscy a ciocia leży w łóżku nie jest w stanie nawet mówić

Bardzo bardzo Ci współczuje... oby sprawiedliwości stała się zadość :(

nimitii tule Cię z całej siły .... jaki ten świat jest okrutny ... [emoji26] [emoji26] [emoji26] ile to człowiek musi przyjąć na klatę i iść dalej ...
Dużo siły dla Ciebie i całej Twojej rodziny !!!

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Tragedia. U moich rodziców mamy też owczarka i dziś poszłam tam jak napisalas co się stało, zawolalam go, przytulilam i ryczalam wtulona w niego. Przykro mi

Nimitiii :(:(:( ludzie są tak podli...

Ja chyba 4dc, muszę spojrzeć do kalendarzyka bo jak niee liczę to nie jestem pewna 4 czy 5 dc... Ogólnie ok, chłopak już lepiej się czuje i zaczyna dokazywać :)
Dzisiaj wybieramy się na 60uro Jego mamy także zaraz się szykuję ;) ostatnie okresowe dni odpuscilam dietę i zła na siebie trochę, ale od jutra znów zaczynam. Dzisiaj planuję się dobrze ubrać i dobrze bawić ;)

reklama
Dziękuję wam za pocieszenie. Najbardziej boli to że już nigdy mnie nie powita ta chodząca euforia. Ta bezgraniczna miłość. Sunia była w połowie cała natomiast nasz pies spalił się doszczętnie nigdzie nie było śladu po nim. On zawsze gdy się bał biegł do gory na poddasze a tam wszystko z drewna. To trwało z 2 h nic nie zostało nic. Ciocia leży pogrążona w depresji nic nie mówi tylko patrzy tępym wzrokiem w sufit. Nie umiem tego pojąć nie potrafię jak ktoś tak mógł zrobić !!!

Do góry