reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bulbasku, odpocznij sobie a jak bedziesz gotowa psychicznie to wracaj do spelniania marzen.
Serduszko i glowa potrzebuja chwili aby sie pogodzic z tym co sie stalo. Mi to chwilke zajelo, nigdy nie zapomne momentu kiedy zobaczylam 2 kreski, nie zapomne bijacego serduszka ani nie zapomne nieruchomych juz raczek i nozek. Nie pozwolilam aby to odebralo mi radosc, aby smutek mnie przygniotl. I zobacz jestem tutaj i zeczekam znow z radoscia na 2 kreski :)
Zobacz ile nas tutaj jest. Pelnym nadzei i radosci mimo tak wielu tragedii. Jestesmy niezniszczalne :) damy rady i zobaczysz, za chwilke i Ty bedziesz na tyle silna aby znow walczyc.
Dojdz do siebie, pozwol mezowi na smutek, on tez stracil dziecko.
Jestesmy tutaj zawsze jesli bedziesz nas potrzebowac :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bulbasku, odpocznij sobie a jak bedziesz gotowa psychicznie to wracaj do spelniania marzen.
Serduszko i glowa potrzebuja chwili aby sie pogodzic z tym co sie stalo. Mi to chwilke zajelo, nigdy nie zapomne momentu kiedy zobaczylam 2 kreski, nie zapomne bijacego serduszka ani nie zapomne nieruchomych juz raczek i nozek. Nie pozwolilam aby to odebralo mi radosc, aby smutek mnie przygniotl. I zobacz jestem tutaj i zeczekam znow z radoscia na 2 kreski :)
Zobacz ile nas tutaj jest. Pelnym nadzei i radosci mimo tak wielu tragedii. Jestesmy niezniszczalne :) damy rady i zobaczysz, za chwilke i Ty bedziesz na tyle silna aby znow walczyc.

Piękne słowa :* wzruszylam się.....

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Dziękuję Kochane Staraczki :*:*:*

Hej dziewczyny. Ostatnio bardzo dużo piszecie. staram się nadrabiać jak tylko mogę.
Bulbasek ty masz dwie kreseczki na tescie?? Wielkie gratulacje.
Bertha trzymam kciuki za ciebie. Mam nadzieję że za niedługo pokażesz pozytywny test
Lux coraz bliżej rozwiązania prezent na święta wspanialy Dostałam taki 9 lat temu
A ja mam nadzieję że niedługo wrócę do starań. jak narazie czas mi się strasznie dluzy. @ powinnam dostać 10.12 i mam nadzieję że będę mogła zacząć starania, będę walczyć do upadłego. Czasami się zastanawiam skąd mam na to siły że po tylu porażkach jeszcze się nie poddałam. Ale marzenia trzeba spełniać. A moim marzeniem jest mieć jeszcze jedno dziecko.
Izabela właśnie o Tobie myślałam dwa dni temu ... wywołałam Cię myślami :) ciesze się, że walczysz dalej ... oby nam się jak najszybciej udało ;)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dziewczyny, ja jestem w rozpaczy... straciłam swoje dzieciątko. Właśnie wróciłam ze szpitala, bo dostałam krwawienia.

Mogę zacząć nowe starania dopiero za 2 miesiące.
Bulbasek kochanie strasznie mi przykro ... nie wierzę [emoji26] [emoji26] [emoji26]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Do góry