matkawariatka
Początkująca w BB
Mi wszystko jedno, ale mąż faktycznie chciałby synka [emoji12]Ale jesteś młodziutka
Teraz pewnie przydałby się synuś
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wszystko jedno, ale mąż faktycznie chciałby synka [emoji12]Ale jesteś młodziutka
Teraz pewnie przydałby się synuś
A robiłaś test ?Owulacja była, ale ciąży brak. Za chwilę 31cs, a przez opóźniona @ kolejne testowanie dopiero po świętach :/
Może to dlatego, że ja ogólnie nie wiem, że mam dzieci [emoji23] żadnych kolek, nieprzespanych nocy, ciągłego płaczu. Pełen lajcik jaki przy jednej tak i przy drugiej [emoji3]Witaj matkawariatka [emoji6] podziwiam, że tak szybciutko chcecie 3 dziecko [emoji3] ja jestem typem leniwca i chciałam minimum 2 lata różnicy, a teraz żałuje bo Kubuś ma juz 3 latka i jak sie uda zajść to byłoby 4.. tez po cichu marzę o trójeczce [emoji4]
Nimitti, ja tez sobie obiecuje, ze nie będę czytać, a to jest silniejsze ode mnie [emoji51] a ze tak moge zapytać, zabezpieczacie się z mężem czy po prostu jesteście zdania, że co ma byc to bedzie? [emoji6]
Widać aaaaaaa GRATULACJEKochane, zrobiłam test blada kreska, ale widoczna gołym okiem na żywo i pojawiła się od razu praktycznie. Test DOZ 10. Już napisałam do mojego lekarza. Oszaleje
Plamien na razie nie ma. Oby już nie wróciły.
Widać?
Chyba się załamię!
Dość, że dzisiaj test negatywny, to jeszcze odebrałam wyniki TSH ;( 4 tyg temu było 2,45 i sobie myślę, że teraz pewnie ładnie spadło poniżej 2, a tu 4,25 ;( a myślałam, że właśnie ten cykl był udany, bo ładnie TSH spadło, a tu masz ono rosło.. Muszę zwiększyć dawkę euthyroxu..
Robiłam w innym laboratorium, ale jednostki i wszystko mają to samo (synevo).