matkawariatka
Początkująca w BB
Mi wszystko jedno, ale mąż faktycznie chciałby synka [emoji12]Ale jesteś młodziutka![]()
Teraz pewnie przydałby się synuś![]()
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wszystko jedno, ale mąż faktycznie chciałby synka [emoji12]Ale jesteś młodziutka![]()
Teraz pewnie przydałby się synuś![]()
A robiłaś test ?Owulacja była, ale ciąży brak. Za chwilę 31cs, a przez opóźniona @ kolejne testowanie dopiero po świętach :/
Może to dlatego, że ja ogólnie nie wiem, że mam dzieci [emoji23] żadnych kolek, nieprzespanych nocy, ciągłego płaczu. Pełen lajcik jaki przy jednej tak i przy drugiej [emoji3]Witaj matkawariatka [emoji6] podziwiam, że tak szybciutko chcecie 3 dziecko [emoji3] ja jestem typem leniwca i chciałam minimum 2 lata różnicy, a teraz żałuje bo Kubuś ma juz 3 latka i jak sie uda zajść to byłoby 4.. tez po cichu marzę o trójeczce [emoji4]
Nimitti, ja tez sobie obiecuje, ze nie będę czytać, a to jest silniejsze ode mnie [emoji51] a ze tak moge zapytać, zabezpieczacie się z mężem czy po prostu jesteście zdania, że co ma byc to bedzie? [emoji6]
Widać aaaaaaa GRATULACJEKochane, zrobiłam testblada kreska, ale widoczna gołym okiem na żywo i pojawiła się od razu praktycznie. Test DOZ 10. Już napisałam do mojego lekarza. Oszaleje
Plamien na razie nie ma. Oby już nie wróciły.
Widać?![]()
Chyba się załamię!![]()
![]()
Dość, że dzisiaj test negatywny, to jeszcze odebrałam wyniki TSH ;( 4 tyg temu było 2,45 i sobie myślę, że teraz pewnie ładnie spadło poniżej 2, a tu 4,25 ;( a myślałam, że właśnie ten cykl był udany, bo ładnie TSH spadło, a tu masz ono rosło.. Muszę zwiększyć dawkę euthyroxu..
Robiłam w innym laboratorium, ale jednostki i wszystko mają to samo (synevo).