reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witaj matkawariatka [emoji6] podziwiam, że tak szybciutko chcecie 3 dziecko [emoji3] ja jestem typem leniwca i chciałam minimum 2 lata różnicy, a teraz żałuje bo Kubuś ma juz 3 latka i jak sie uda zajść to byłoby 4.. tez po cichu marzę o trójeczce [emoji4]
Nimitti, ja tez sobie obiecuje, ze nie będę czytać, a to jest silniejsze ode mnie [emoji51] a ze tak moge zapytać, zabezpieczacie się z mężem czy po prostu jesteście zdania, że co ma byc to bedzie? [emoji6]

Chyba się załamię! :( :( :(
Dość, że dzisiaj test negatywny, to jeszcze odebrałam wyniki TSH ;( 4 tyg temu było 2,45 i sobie myślę, że teraz pewnie ładnie spadło poniżej 2, a tu 4,25 ;( a myślałam, że właśnie ten cykl był udany, bo ładnie TSH spadło, a tu masz ono rosło.. Muszę zwiększyć dawkę euthyroxu..
Robiłam w innym laboratorium, ale jednostki i wszystko mają to samo (synevo).

Witaj matkawariatka [emoji6] podziwiam, że tak szybciutko chcecie 3 dziecko [emoji3] ja jestem typem leniwca i chciałam minimum 2 lata różnicy, a teraz żałuje bo Kubuś ma juz 3 latka i jak sie uda zajść to byłoby 4.. tez po cichu marzę o trójeczce [emoji4]
Nimitti, ja tez sobie obiecuje, ze nie będę czytać, a to jest silniejsze ode mnie [emoji51] a ze tak moge zapytać, zabezpieczacie się z mężem czy po prostu jesteście zdania, że co ma byc to bedzie? [emoji6]
Może to dlatego, że ja ogólnie nie wiem, że mam dzieci [emoji23] żadnych kolek, nieprzespanych nocy, ciągłego płaczu. Pełen lajcik jaki przy jednej tak i przy drugiej [emoji3]
A i my chcieliśmy mieć dzieci z małą różnicą wieku. Ale niestety o drugą córkę staraliśmy się 1.5roku i tak nam zeszło. Liczę, że tym razem może się uda szybciej :)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ale miałam dupowaty dzień, że ta @ przyszła. Ogólnie rano była a teraz cisza. M mówi, że może się udało, ale przez polip babel się nie utrzymał, czy tak mogło być?? Czy @ robi sobie ze mnie jaja i jutro się rozkręci?

Spark właśnie, a testa robiłaś??

Sylwkaq najlepiej zawsze robić w jednym lab. Wtedy masz miarodajne wyniki. Różny sprzęt, różne odczynniki i mogą być różnice w wyniku.

Witaj matkawariatka.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Moj dzien tez dzis nie nalezy do najlepszych... Wczoraj 7dc, co prawda staranka byly... Ale dzis mam takie parcie na pecherz ze masakra... Co chwile macam sobie cycki czy mnie nie bola, czy znowu cos z chormonami u mnie nie tak jak bylo to po poronieniu.. Normalnie zalamka... Jeszcze kolezanka z pracy, z ktora w tym samym czasie zaszlysmy w ciaze pisze mi ze test owulacyjny mi w szafce zostawila, bo jej przeciez nie bedzie juz potrzebny.... I tak jakos sie pobeczalam, bo chcialabym zeby i mi nie byl juz potrzebny

Chyba się załamię! :( :( :(
Dość, że dzisiaj test negatywny, to jeszcze odebrałam wyniki TSH ;( 4 tyg temu było 2,45 i sobie myślę, że teraz pewnie ładnie spadło poniżej 2, a tu 4,25 ;( a myślałam, że właśnie ten cykl był udany, bo ładnie TSH spadło, a tu masz ono rosło.. Muszę zwiększyć dawkę euthyroxu..
Robiłam w innym laboratorium, ale jednostki i wszystko mają to samo (synevo).

O matko :( a czemu to tak podskoczylo? Nie martw się. To dopiero Twój 2 cs tak? W 3 pójdzie jak u mnie :*

reklama
Nie robiłam, ale naprawdę czuję się typowo okresowo ;) do tego od killku dni mierzę temp. Jak w poprzednich cyklach, i była dość wysoka a dzisiaj już spadła ;)

Do góry