Bulbasek
Fanka BB :)
Trzymam kciuki :*Nie mam w domu. Pierwszy raz. Muszę pojechać później do miasta i kupić. Najwyżej jutro sikne.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki :*Nie mam w domu. Pierwszy raz. Muszę pojechać później do miasta i kupić. Najwyżej jutro sikne.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale @ chyba w srode co? Moja koleżanka robiła w 10 dpo i biało a 4 dni później krechy jak nic i ciąża :*
Queen przykro mi.. Najwazniejsze, ze nie macie calkowicie zamknietej drogi do tego, żeby miec dzieciątko.
Ania@ dobrze, że są objawy, chociaz czujesz, że jesteś w ciąży!
Bulbasku jak tam u Ciebie?
U mnie 9dpo i dzisiaj czuje podbrzusze, jakby rozciaganie, skurcze, a moze to tak jak na @, ale troche za wcześniej. Nie chce sie oczywiscie nakrecac, bo to dopiero moze drugi dzień, że cos tam moze czuje.
Mam jeszcze od dzisiaj taki śluz biały, malo rozciagliwy. Zawsze mam "mokro" przed okresem, ale tak z dzien przed ewentualnie dwa.
Jutro robisz test? Ja chyba poczekam..
No to ja chyba tez tak zatestuje. Okres w czwartek. A kiedy mierzysz temperature, rano?Ja zrobię w poniedzialrk lub wtorek. Od trzech dni mam temp ciała 37,2-37. Boli mnie troszkę z lewej strony i jakby na pachwine ale to czasami. Mój M jakiś nerwowy ostatnio i mi się udziela ech...
Ja zrobię w poniedzialrk lub wtorek. Od trzech dni mam temp ciała 37,2-37. Boli mnie troszkę z lewej strony i jakby na pachwine ale to czasami. Mój M jakiś nerwowy ostatnio i mi się udziela ech...
W środę albo we wtorek ma być. No niby nic straconego, ale wydawało mi się że tyle dni po już powinno coś być..
No to ja chyba tez tak zatestuje. Okres w czwartek. A kiedy mierzysz temperature, rano?
A co on taki nerwowy? Moj po tamtej sytuacji oczywiscie przepraszał. Od tamtego momentu nie złościł się tak..
3 cs a dzień cyklu 27. Pewnie, nie można się nastawiac. Chociaż mi się ostatnio śniło, ze mam malutka córeczkę a dziś, ze mam 2 kreski i Wam o tym pisze. Obudziłam się w nocy kilka razy i potem znowu mi się przysnily 2 krechy psychika siadaJa dzisiaj miałam też temperaturę powyżej 37. Do tego kłuja mnie jajniki i brzuch mnie boli jak na okres. Nie nastawiam się już jednak.. Następny test zrobię w poniedziałek rano. Ty daj koniecznie znać Który to Twój cykl?