reklama
Proponowałam bym ci clo i zastrzyk na pęknięcie owitrelle jak pęcherzyk będzie miał ponad 15mmNess a jakie wskazania do laparo??? Nie lepiej histeroskopia diagnostyczna?
Przykro mi kurcze która końcu zacznieCześć dziewczyny.
Robiłam test, ale niestety negatyw. Dzisiaj 11 dpo jest. Jakby coś miało być to by już wyszło..
Także czekam na okres i kolejny cykl trzeba zacząć..
No co to jest laparoskopia wiem bo sama ja mialam w celu usuniecia woreczka zolciowego ale zastanawiam sie jak to przeprowadzaja w kobiecych sprawach.Orzechy cały czas wtryniam, najwięcej pistacji bo mają najwięcej wit. z gr. B (B1, B2, B3, B5, B6, B9)
Clostilbegyt - służy przywracaniu owulacji
Laparoskopia W poszukiwaniu zrostów itp.
Czytałam o efekcie ''odbicia'' po Clo, znaczy, że owu po odstawieniu leków szaleje i najwięcej ciąż się wtedy przytrafia ...ale chyba nie ma reguły :/
No nic, nie nastawiam się na szałowe efekty ....ale kto nie próbuje ...
Musimy walczyć nie ?
Dziękuję kochane za wszelkie rady
Co ja bym bez Was zrobiła ?
Zobacz załącznik 785016
Nie mam w domu. Pierwszy raz. Muszę pojechać później do miasta i kupić. Najwyżej jutro sikne.Robisz testa?
Lui Tu też dzisiaj miałaś siknac
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Fanka BB :)
Lui no szlak ... eh za dużo tych negatywów :/Cześć dziewczyny.
Robiłam test, ale niestety negatyw. Dzisiaj 11 dpo jest. Jakby coś miało być to by już wyszło..
Powodzenia kochana, może się jeszcze coś pokaże
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
U mnie 5 [emoji3]Wspolczuje. Ja sie boje najbardziej tego zmeczenia, dalo mi strasznie w kosc :/ w pracy ze zmeczenia az sie poryczalam. W weekendy szlam na drzemke co 2-3 godziny bo dluzej nie dawalam rady wytrzymac, tak spac mi sie chcialo. Zle to wspominam.
U mnie 6dc [emoji1360]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bulbasek
Cześć dziewczyny.
Ale @ chyba w srode co? Moja koleżanka robiła w 10 dpo i biało a 4 dni później krechy jak nic i ciąża :*