reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny.
Robiłam test, ale niestety negatyw. Dzisiaj 11 dpo jest. Jakby coś miało być to by już wyszło..

Także czekam na okres i kolejny cykl trzeba zacząć..

Orzechy cały czas wtryniam, najwięcej pistacji bo mają najwięcej wit. z gr. B (B1, B2, B3, B5, B6, B9):)

Clostilbegyt - służy przywracaniu owulacji :)

Laparoskopia :) W poszukiwaniu zrostów itp.

Czytałam o efekcie ''odbicia'' po Clo, znaczy, że owu po odstawieniu leków szaleje i najwięcej ciąż się wtedy przytrafia ...ale chyba nie ma reguły :/
No nic, nie nastawiam się na szałowe efekty ....ale kto nie próbuje ...
Musimy walczyć nie ?
Dziękuję kochane za wszelkie rady :)
Co ja bym bez Was zrobiła ? :)
Zobacz załącznik 785016
No co to jest laparoskopia wiem bo sama ja mialam w celu usuniecia woreczka zolciowego ale zastanawiam sie jak to przeprowadzaja w kobiecych sprawach.

Wspolczuje. Ja sie boje najbardziej tego zmeczenia, dalo mi strasznie w kosc :/ w pracy ze zmeczenia az sie poryczalam. W weekendy szlam na drzemke co 2-3 godziny bo dluzej nie dawalam rady wytrzymac, tak spac mi sie chcialo. Zle to wspominam.

U mnie 6dc [emoji1360]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 5 [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny.
Robiłam test, ale niestety negatyw. Dzisiaj 11 dpo jest. Jakby coś miało być to by już wyszło..

Także czekam na okres i kolejny cykl trzeba zacząć..

Ale @ chyba w srode co? Moja koleżanka robiła w 10 dpo i biało a 4 dni później krechy jak nic i ciąża :*

Do góry