reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hahah ja pamietam to Twoje testowanie jakby bylo wczoraj :)
Szok, jak to zlecialo.
Masz juz lozeczko? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
po niedzieli kupujemy, czekam na kase od moich rodzicow bo oni fundowali te drozsze rzeczy z wyprawki :) najwyze bedzie spac w wozku albo tym duzym bujaku jak sie wykluje za szybko hehe, no pamietam jak se wmawialam, ze jaka ciaza, ze ja w ciazy, ze nie ma opcji :D

reklama
po niedzieli kupujemy, czekam na kase od moich rodzicow bo oni fundowali te drozsze rzeczy z wyprawki :) najwyze bedzie spac w wozku albo tym duzym bujaku jak sie wykluje za szybko hehe, no pamietam jak se wmawialam, ze jaka ciaza, ze ja w ciazy, ze nie ma opcji :D

Haha nie zapomne posta z opisem jak postawilas test na stole w pracy [emoji23]

Mój do tego ma tylko 23m plemników. A norma ponad 33... także oprócz morfologi słabej jest ich mało. Ah w ogole załamka [emoji30][emoji30] właśnie był u nas kuzyn z dziewczyna. Poznałam ich ze sobą w marcu. Maja po 20 lat. We wrześniu poroniła 8tyg ciąże. Dziś przyjechali powiedzieć ze znowu jest w ciąży. W 6tyg. Oczywiście pogratulowałam i uśmiech na twarzy miałam. Ale chyba gorszego dnia na powiedzenie o tym nie mogli wybrać. Myślałam ze serce pęknie mi na pół [emoji30][emoji24] przepraszam ze Wam tak tu dramatyzuje, może dla nie jednej z Was to śmieszne. Ale ja nawet nie mam z kim o tym pogadać. O wszyscy do około. Zrobią cyk i są w ciąży. Nikt nie rozumie co ja przychodzę [emoji30][emoji22][emoji22]

Kochana poryczałam sie z Tobą bardzo mi przykro kurcze ale jeszcze nie wszystko stracone w koncu sie uda trzymam.kciuki za Was buziaki

Kochane moje staraczki! Mnie możecie usunąć z tabelki niestety [emoji22] postaram się Was czytać i dopingować, ale dla mnie niestety szans nie ma ... [emoji30] odebraliśmy wyniki nasienia i znowu jest gorzej [emoji22][emoji22] na 4 razy badań w przeciągu roku tylko raz wyszła ilość plemników dobra. Chociaż morfologia była (i cały czas jest) poniez 1% [emoji22][emoji22] także dla nas szansa tylko ivf. Oczywiście w przerwie świąteczne noworocznej będę jeszcze u lekarza w pl na konsultacji. Ale mój M ma wszystkie inne badania bardzo dobre. Tarczyca tez już super wiec to jednak nie ona była powodem [emoji22][emoji22] mam dola dzisiaj niesamowitego. Jak odebraliśmy wyniki cała drogę do domu wyłam. Brak sił. A wszędzie do około wszyscy ogłaszają ciąże .... Powodzenia kochane dla Was oby Wam się udało [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Queen tule mocno , ale napewno się uda, musi się udać. Nie widzę tego inaczej ;). Medycyna pędzi do przodu także włączamy pozytywne myślenie.

Dziewczyny cieszyłam się, że nie mam objawów. :( No to są - piersi twarde jak kamienie i wielkie, siku co 5 minut, mdłości większe wieczorem niż rano. I to zmęczenie, w dzień jako tako a na koniec dnia okropne wycieńczenie. Mam nadzieję, że nie będzie gorzej. I do tego nie rozumiejący mąż. :(

Dziewczyny cieszyłam się, że nie mam objawów. :( No to są - piersi twarde jak kamienie i wielkie, siku co 5 minut, mdłości większe wieczorem niż rano. I to zmęczenie, w dzień jako tako a na koniec dnia okropne wycieńczenie. Mam nadzieję, że nie będzie gorzej. I do tego nie rozumiejący mąż. :(

Będzie dobrze. Nie martw się :) ja za te II kreski mogłabym mieć te problemy :) a mąż... ech faceci. Wiadomo jak to z nimi jest. Przeanalizuje, dotrze do niego i też się poprawi :)

Myślisz, że przy braku owulacji i ograniczonej rezerwie Clo coś może pomóc ?
Powiedziała mi ginka, że jak po 3 cyklach nie będzie efektu, to mam zrobić laparo ...a boję się tego jak diabeł Św. wody...
Ness a jakie wskazania do laparo??? Nie lepiej histeroskopia diagnostyczna?

Ostatnia edycja:
reklama

Wspolczuje. Ja sie boje najbardziej tego zmeczenia, dalo mi strasznie w kosc :/ w pracy ze zmeczenia az sie poryczalam. W weekendy szlam na drzemke co 2-3 godziny bo dluzej nie dawalam rady wytrzymac, tak spac mi sie chcialo. Zle to wspominam.

U mnie 6dc [emoji1360]

Do góry