reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hahah ja pamietam to Twoje testowanie jakby bylo wczoraj :)
Szok, jak to zlecialo.
Masz juz lozeczko? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
po niedzieli kupujemy, czekam na kase od moich rodzicow bo oni fundowali te drozsze rzeczy z wyprawki :) najwyze bedzie spac w wozku albo tym duzym bujaku jak sie wykluje za szybko hehe, no pamietam jak se wmawialam, ze jaka ciaza, ze ja w ciazy, ze nie ma opcji :D

reklama
po niedzieli kupujemy, czekam na kase od moich rodzicow bo oni fundowali te drozsze rzeczy z wyprawki :) najwyze bedzie spac w wozku albo tym duzym bujaku jak sie wykluje za szybko hehe, no pamietam jak se wmawialam, ze jaka ciaza, ze ja w ciazy, ze nie ma opcji :D

Haha nie zapomne posta z opisem jak postawilas test na stole w pracy [emoji23]

Mój do tego ma tylko 23m plemników. A norma ponad 33... także oprócz morfologi słabej jest ich mało. Ah w ogole załamka [emoji30][emoji30] właśnie był u nas kuzyn z dziewczyna. Poznałam ich ze sobą w marcu. Maja po 20 lat. We wrześniu poroniła 8tyg ciąże. Dziś przyjechali powiedzieć ze znowu jest w ciąży. W 6tyg. Oczywiście pogratulowałam i uśmiech na twarzy miałam. Ale chyba gorszego dnia na powiedzenie o tym nie mogli wybrać. Myślałam ze serce pęknie mi na pół [emoji30][emoji24] przepraszam ze Wam tak tu dramatyzuje, może dla nie jednej z Was to śmieszne. Ale ja nawet nie mam z kim o tym pogadać. O wszyscy do około. Zrobią cyk i są w ciąży. Nikt nie rozumie co ja przychodzę [emoji30][emoji22][emoji22]

Kochana poryczałam sie z Tobą bardzo mi przykro kurcze ale jeszcze nie wszystko stracone w koncu sie uda trzymam.kciuki za Was buziaki

Kochane moje staraczki! Mnie możecie usunąć z tabelki niestety [emoji22] postaram się Was czytać i dopingować, ale dla mnie niestety szans nie ma ... [emoji30] odebraliśmy wyniki nasienia i znowu jest gorzej [emoji22][emoji22] na 4 razy badań w przeciągu roku tylko raz wyszła ilość plemników dobra. Chociaż morfologia była (i cały czas jest) poniez 1% [emoji22][emoji22] także dla nas szansa tylko ivf. Oczywiście w przerwie świąteczne noworocznej będę jeszcze u lekarza w pl na konsultacji. Ale mój M ma wszystkie inne badania bardzo dobre. Tarczyca tez już super wiec to jednak nie ona była powodem [emoji22][emoji22] mam dola dzisiaj niesamowitego. Jak odebraliśmy wyniki cała drogę do domu wyłam. Brak sił. A wszędzie do około wszyscy ogłaszają ciąże .... Powodzenia kochane dla Was oby Wam się udało [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Queen tule mocno , ale napewno się uda, musi się udać. Nie widzę tego inaczej ;). Medycyna pędzi do przodu także włączamy pozytywne myślenie.

Dziewczyny cieszyłam się, że nie mam objawów. :( No to są - piersi twarde jak kamienie i wielkie, siku co 5 minut, mdłości większe wieczorem niż rano. I to zmęczenie, w dzień jako tako a na koniec dnia okropne wycieńczenie. Mam nadzieję, że nie będzie gorzej. I do tego nie rozumiejący mąż. :(

Dziewczyny cieszyłam się, że nie mam objawów. :( No to są - piersi twarde jak kamienie i wielkie, siku co 5 minut, mdłości większe wieczorem niż rano. I to zmęczenie, w dzień jako tako a na koniec dnia okropne wycieńczenie. Mam nadzieję, że nie będzie gorzej. I do tego nie rozumiejący mąż. :(

Będzie dobrze. Nie martw się :) ja za te II kreski mogłabym mieć te problemy :) a mąż... ech faceci. Wiadomo jak to z nimi jest. Przeanalizuje, dotrze do niego i też się poprawi :)

Myślisz, że przy braku owulacji i ograniczonej rezerwie Clo coś może pomóc ?
Powiedziała mi ginka, że jak po 3 cyklach nie będzie efektu, to mam zrobić laparo ...a boję się tego jak diabeł Św. wody...
Ness a jakie wskazania do laparo??? Nie lepiej histeroskopia diagnostyczna?

Ostatnia edycja:
reklama

Wspolczuje. Ja sie boje najbardziej tego zmeczenia, dalo mi strasznie w kosc :/ w pracy ze zmeczenia az sie poryczalam. W weekendy szlam na drzemke co 2-3 godziny bo dluzej nie dawalam rady wytrzymac, tak spac mi sie chcialo. Zle to wspominam.

U mnie 6dc [emoji1360]

Do góry