reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mój do tego ma tylko 23m plemników. A norma ponad 33... także oprócz morfologi słabej jest ich mało. Ah w ogole załamka [emoji30][emoji30] właśnie był u nas kuzyn z dziewczyna. Poznałam ich ze sobą w marcu. Maja po 20 lat. We wrześniu poroniła 8tyg ciąże. Dziś przyjechali powiedzieć ze znowu jest w ciąży. W 6tyg. Oczywiście pogratulowałam i uśmiech na twarzy miałam. Ale chyba gorszego dnia na powiedzenie o tym nie mogli wybrać. Myślałam ze serce pęknie mi na pół [emoji30][emoji24] przepraszam ze Wam tak tu dramatyzuje, może dla nie jednej z Was to śmieszne. Ale ja nawet nie mam z kim o tym pogadać. O wszyscy do około. Zrobią cyk i są w ciąży. Nikt nie rozumie co ja przychodzę [emoji30][emoji22][emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no nie ma sprawiedliwosci, ale wiesz jak ja sobie tlumaczylam ciaze innych? ze moze one tez sie musialy starac latami? ze moze sa po in-vitro, ze moze leki braly by stymulowac cykle i tez latwo nie bylo? wiadomo, ze wiekszosc ciazy w otoczeniu poszla im szybko, pozachodzily w moment, ale zawsze to uklucie jest...
niestety problem bezplodnosci jest duzy i ja sama jak oglosilam, ze bede mama to spotkalam sie nawet ze zlosliwosciami i usunieciem mojego nr tel czy wykresleniu mnie z listy znajmoych na fb :szok:
Ty sie nie martw, wiecie co jest grane i wiecie jak walczyc, jesli pozostanie in-vitro to trudno, wazne, ze jest jakas opcja, bo sa pary gdzie nawet in-vitro juz nie pomaga i co oni maja poczac? taki mamy dziwny swiat :(

reklama
Orzechy cały czas wtryniam, najwięcej pistacji bo mają najwięcej wit. z gr. B (B1, B2, B3, B5, B6, B9):)

Clostilbegyt - służy przywracaniu owulacji :)

Laparoskopia :) W poszukiwaniu zrostów itp.

Czytałam o efekcie ''odbicia'' po Clo, znaczy, że owu po odstawieniu leków szaleje i najwięcej ciąż się wtedy przytrafia ...ale chyba nie ma reguły :/
No nic, nie nastawiam się na szałowe efekty ....ale kto nie próbuje ...
Musimy walczyć nie ?
Dziękuję kochane za wszelkie rady :)
Co ja bym bez Was zrobiła ? :)
Zobacz załącznik 785016
Na endometrium ponoc brszylijskie najlepsze :D taaak, ja też słyszałam o efekcie odbicia... u mnie niestety po odstawieniu clo zamodbicia był brakk owulacji znów :/

Do góry