reklama
Emzilka
Fanka BB :)
50 tabletek ok 60 zlJaka cena?
S
StorAnia
Gość
Hmmm... ja tu wyczuwam dwie kreseczki
S
StorAnia
Gość
Niedługo utulisz maleństwowitam sie w 37 tygodniu, nie wierze, ze to juz ze tak szybko leci
no nie ma sprawiedliwosci, ale wiesz jak ja sobie tlumaczylam ciaze innych? ze moze one tez sie musialy starac latami? ze moze sa po in-vitro, ze moze leki braly by stymulowac cykle i tez latwo nie bylo? wiadomo, ze wiekszosc ciazy w otoczeniu poszla im szybko, pozachodzily w moment, ale zawsze to uklucie jest...Mój do tego ma tylko 23m plemników. A norma ponad 33... także oprócz morfologi słabej jest ich mało. Ah w ogole załamka [emoji30][emoji30] właśnie był u nas kuzyn z dziewczyna. Poznałam ich ze sobą w marcu. Maja po 20 lat. We wrześniu poroniła 8tyg ciąże. Dziś przyjechali powiedzieć ze znowu jest w ciąży. W 6tyg. Oczywiście pogratulowałam i uśmiech na twarzy miałam. Ale chyba gorszego dnia na powiedzenie o tym nie mogli wybrać. Myślałam ze serce pęknie mi na pół [emoji30][emoji24] przepraszam ze Wam tak tu dramatyzuje, może dla nie jednej z Was to śmieszne. Ale ja nawet nie mam z kim o tym pogadać. O wszyscy do około. Zrobią cyk i są w ciąży. Nikt nie rozumie co ja przychodzę [emoji30][emoji22][emoji22]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
niestety problem bezplodnosci jest duzy i ja sama jak oglosilam, ze bede mama to spotkalam sie nawet ze zlosliwosciami i usunieciem mojego nr tel czy wykresleniu mnie z listy znajmoych na fb
Ty sie nie martw, wiecie co jest grane i wiecie jak walczyc, jesli pozostanie in-vitro to trudno, wazne, ze jest jakas opcja, bo sa pary gdzie nawet in-vitro juz nie pomaga i co oni maja poczac? taki mamy dziwny swiat
az nie wierze, ze tak szybko leci a niedawno testowalam heheNiedługo utulisz maleństwo
Spark
Lek stymulujący owulacjeCaly czas piszecie o clo.. Co to takiego jest?? Do czego to sluzy?
Paraplu
az nie wierze, ze tak szybko leci a niedawno testowalam hehe
Hahah ja pamietam to Twoje testowanie jakby bylo wczoraj
Szok, jak to zlecialo.
Masz juz lozeczko? [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Spark
Na endometrium ponoc brszylijskie najlepsze taaak, ja też słyszałam o efekcie odbicia... u mnie niestety po odstawieniu clo zamodbicia był brakk owulacji znów :/Orzechy cały czas wtryniam, najwięcej pistacji bo mają najwięcej wit. z gr. B (B1, B2, B3, B5, B6, B9)
Clostilbegyt - służy przywracaniu owulacji
Laparoskopia W poszukiwaniu zrostów itp.
Czytałam o efekcie ''odbicia'' po Clo, znaczy, że owu po odstawieniu leków szaleje i najwięcej ciąż się wtedy przytrafia ...ale chyba nie ma reguły :/
No nic, nie nastawiam się na szałowe efekty ....ale kto nie próbuje ...
Musimy walczyć nie ?
Dziękuję kochane za wszelkie rady
Co ja bym bez Was zrobiła ?
Zobacz załącznik 785016