reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lanvin też bym testowała ! ;)
Agnesis a co u Ciebie? ;)

Powoli jakoś leci, bez większych rewelacji [emoji6] podczytuje Was trochę i czekam na cud. Nigdy nie sądziłam, ze zachodzenie w ciaze moze tyle trwać [emoji50] a moze i czas sie przebadać [emoji6]

Bulbasek, ja słyszałam, ze biały śluz jest objawem ciąży ale tak jak piszą dziewczyny- są wyjątki.. ja w tym cyklu i biały śluz i kłócić prawego jajnika, a o ciąży nie ma mowy.. Ale trzymam za Ciebie kciuki !! Ktoś musi sierpień zacząć [emoji6]

Bulbasek, ja słyszałam, ze biały śluz jest objawem ciąży ale tak jak piszą dziewczyny- są wyjątki.. ja w tym cyklu i biały śluz i kłócić prawego jajnika, a o ciąży nie ma mowy.. Ale trzymam za Ciebie kciuki !! Ktoś musi sierpień zacząć [emoji6]

Co kobieta to inaczej :) Czytalam, ze dziewczyny zalewalo a np. u mnie bylo kompletnie sucho.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Piękna, a ja też chcę tam być :-p

A mnie w tabeli nie ma :baffled:
Podajcie dane, mialam tyle do nadrobienia ze mogłam przeoczyć

m3sxyx8dzur8ghzn.png

No właśnie ja zawsze miałam sucho. Ale nie dopuszczam myśli, ze mogę być w ciąży ze strachu żeby się nie nakrecac. Chociaż mój organizm szaleje. Wczoraj miałam luz w pracy a wróciłam jakbym w polu cały dzień robiła... padlam i zasnelam. Pobolewa podbrzusze.we wtorek i dzisiaj. Do tego mam jakąś falę gorącą. Zmierzyła temp teraz pod pachą a tu 37,2. Nie czuję się chora... dostanę obłędu

Przyjmuje się, że biały śluz jest niepłodny ...i taki powstaje przed @ nie u każdego ale jednak :)

reklama

Basiu ale Ty chyba nie masz jeszcze @@@? Pamiętam, ze Twój M miał jakieś wątpliwości na dzidziusia.

Do góry