Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lanvin też bym testowała !
Agnesis a co u Ciebie?
Bulbasek, ja słyszałam, ze biały śluz jest objawem ciąży ale tak jak piszą dziewczyny- są wyjątki.. ja w tym cyklu i biały śluz i kłócić prawego jajnika, a o ciąży nie ma mowy.. Ale trzymam za Ciebie kciuki !! Ktoś musi sierpień zacząć [emoji6]
Piękna, a ja też chcę tam być
Podajcie dane, mialam tyle do nadrobienia ze mogłam przeoczyćA mnie w tabeli nie ma
Bulbasek, ja słyszałam, ze biały śluz jest objawem ciąży ale tak jak piszą dziewczyny- są wyjątki.. ja w tym cyklu i biały śluz i kłócić prawego jajnika, a o ciąży nie ma mowy.. Ale trzymam za Ciebie kciuki !! Ktoś musi sierpień zacząć [emoji6]
Przyjmuje się, że biały śluz jest niepłodny ...i taki powstaje przed @ nie u każdego ale jednakBulbasek, ja słyszałam, ze biały śluz jest objawem ciąży ale tak jak piszą dziewczyny- są wyjątki.. ja w tym cyklu i biały śluz i kłócić prawego jajnika, a o ciąży nie ma mowy.. Ale trzymam za Ciebie kciuki !! Ktoś musi sierpień zacząć [emoji6]
Podajcie dane, mialam tyle do nadrobienia ze mogłam przeoczyć