reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny.chwilę już nie pisałam bo ciągle coś a i tak jakaś ostatnio markotna jestem.ja chyba już za bardzo chce i tego się obawiałam.mój mąż to już ma chyba mnie też dość:sad:myślę że za bardzo naciskał i przez to on mniej chce.niewiem może tylko mi sie tak wydaje...moze jemu sie wydaje że mi zależy tylko żeby zajść w ciążę a nie na bliskości z nim.on chce bardzo dziecka ale mówi spokojnie a ja chciałabym juz:sorry2: powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jestem w 11 dc wczoraj miałam klucie jajnika dość mocne ale sluz mialam brazowy lepki(nigdy wcześniej tak nie mialam) czy to znaczy ze za kilka dni będzie owulacja?kiedy sluz zmienia się na plodny?I czy kochając się 3 dni przed owulacja ale mając sluz lepki można zajść w ciążę?czy musi być ten sluz plodny?mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi bo tak napisalam...:oo2:
Wydaje mi sie ze tu sluz ma znaczenie bo on powoduje tez zywotnosc plemnikow i zapewnia im droge do celu;) te najwytwalsze moga przezyc 3 dni, jak najbardziej;) najlepiej jest chyba tak nie gadac non stop o tym choc wiem ze nie jest latwo..

Queen powodzenia na teście.

Anik jak jesteś z katowic znasz de to zapraszam do nas na rozmowę szukamy pracownika ;)

Siwa no co ty :( buuuu

Docia nie widziałam że niski cukier to też powód dla którego się nie jest w ciąży. Ja mam 85 wiec w normie. A zawsze miałam 97.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie jestem z Katowic, mieszkam troche dalej choc tez nie po sasiedzku:p.. A co to za praca? Jako nauczyciel?

No jasne rozumiem.. Ja 26lat wiec troche do 30stki jeszcze mam:)
To tak jak ja, i też mam 6-latka :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
To tak jak ja, i też mam 6-latka :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Hihi widze ze ty urodzilas w pazdzierniku tak? Corka czy syn? Ja mam corke.. Urodzilam w marcu a w lipcu skończyłam 20 lat.. I od wrzesnia zdecydowalismy sie na drugie dziecko.. Juz bylo blisko bo mialam termin na maj.. A jak to u Ciebie wyglada?

Do góry