Asica86
Fanka BB :)
32dc.A w ktorym dc jestes?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
32dc.A w ktorym dc jestes?
Bo te nasze psinki tak mają. Rozpieszczone jak nie wiem coBo psinka patyka nie dostała wiec wzieła sobie sama he he
Moze to faktycznnie implantacjaPoszłam do wc patrzę nitki cienkie krwi, myślę no zołza się rozkręca. A tu nic. No żesz ku*** że tak powiem.ja już się na monitoring zapisałam a tu się wszystko poprzestawia...
Ma sens ma! haha ja tez taka zolza wczoraj nie chciałam się przytulać a mój: co teraz za niedzielni mecz mam karę na przytulanie? :/ a ja, że mi złość tak szybko nie mija... po godzinie jednak minęła hahaDzisiaj to ja nie wiem czy jest w ogóle sens ... ehh zagroziłem mu ze nie będzie przytulania aż do grudnia taka zołza jestem [emoji48] za to dziś czekał na mnie obiad jak wróciłam z pracy. Co prawda wszystko co musiał zrobić to odgrzać pulpeciki i ziemniaki ugotować, ale liczy się gest [emoji51][emoji108]
Co do psiaków my w domu mamy labradora. A w pl w domu mam foxteriera (chociaż on już bardziej taty niż mój [emoji51])
A tak nam w zeszłym roku choinka zemdlała [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom