reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lepiej niech mi nie skraca z 26 :D Bo będę po 2 x w miechu @ witać :D
To może dobrze... 2 razy większe szanse na ciążę [emoji4]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Hejo :)

Mi dzisiaj rano przyszly 2 opakowania Femibion 1 :)

A my dzisiaj na lyzwach smigalismy [emoji7], cale nogi mnie bola :) teraz pije kawusie a K na gokartach szaleje.

Malpy nadal niet :(

Motylek, jak ciagle ciemnieje to jeszcze nie bylo owulki, takze nic straconego jeszcze :)

1479658146-w1jj4n.jpeg

Ostatnia edycja:
Hejo :)

Mi dzisiaj rano przyszly 2 opakowania Femibion 1 :)

A my dzisiaj na lyzwach smigalismy [emoji7], cale nogi mnie bola :) teraz pije kawusie a K na gokartach szaleje.

Malpy nadal niet :(

Motylek, jak ciagle ciemnieje to jeszcze nie bylo owulki, takze nic straconego jeszcze :)

1479658146-w1jj4n.jpeg

Tego sie trzymajmy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sie wybieram na łyżwy :) ale to dopiero w grudniu, uwielbiam!

dziewczyny...bol zoladka mnie dopadl i godzine wylam :( nie wiedzialam czy chce umrzec czy przestac czuc, ale to chyba to samo....koszmar, horror, dostalam biegunke i silnych boli brzucha, po magnezie sie uspkoilo..mam dosc :( drzemka troche pomogla

reklama
Do góry