reklama
Lanvin
Fanka BB :)
Dziewczyny, potrzebuję rady. Moje chłopaki chore, zarazilam się od nich, dzisiaj trochę zmarzlam i aktualnie umieram. Jak myślicie, jak wezmę Vicks na przeziębienie to coś się stanie? W razie w. Nie wiem co mam robić, a muszę coś wziąć.
Ostatnia edycja:
Spark
Pcos można stwierdzić po jajnikach i innych objawach, np. Złych wynikach hormonów z samych pecherzykow na jajnikach pcos stwierdzić nie możnaCześć dziewczyny. Piszę, ponieważ potrzebuję trochę wsparcia i porady. W niedzielę minie 5 tygodni od poronienia samoistnego ( w 5 tyg ciąży). Wiem, że teoretycznie na @ czeka się 4-6 tygodni, z tym, że nie mam żadnych objawów sugerujących, że mogłaby się zjawić. Oczywiście czekam, co nie jest łatwe, chciałabym już wiedzieć czy wszystko wróciło do normy, boję się czy mi hormony nie sfiksowaly totalnie. Od 4tyg piję inofem (2 saszetki dziennie), gin mi poleciła że względu na wielopęcherzykowe jajniki, które jej zdaniem mogą być albo moja urodą, ku czemu bardziej się skłania, albo objawem pcos (mimo braku jakichkolwiek innych objawów). Oprócz tego łykam magnez w dużych ilościach, wit a+e oraz kompleks wit.b. Ginka powiedziała, że takie rzeczy się zdarzają itd, że mamy odczekac jeden cykl i dalej próbować. Zadreczam się myślami, że to jednak pcos, że hormony do dupy, że @ nie będzie, lub co gorsza, że jak się uda to znów poronie. Oszaleje niedlugo , już mam łeb jak sklep od tych myśli.
Spark
Windy to może Ty ??Asica, objecujące te twoje podmokłe rejony, testuj brakuje tu widoku 2 kresek ostatnio
Mikaduchna
I ja tu jestem - rycząca 40-stkaWitaj nie jesteś tu sama ja 41 i dalej walczę,cyce w górę
Mikaduchna
co te @... Ja mam dzisiaj doła, po raz pierwszy... Bez sensu to wszystko. Nie bedzie to fajny dzien. Niech juz wstrętna menda przyłazi i zaczyna nowy cykl bo teraz to oszalec idzie. Czyli jednak musze uzupełnic zapas nabojów
I zaczynam mieć syndrom bladziocha - podeszłam do okna i zobaczyłam cien cienia, jak mrugnelam to dziwnym trafem zniknął
Spark, ze mną może być lipa [emoji16] aaaale jak @ nie przyjdzie do będzie test 2.0. Ale ma jeszcze czas [emoji1]Windy to może Ty ??
Spark
Kiedy test jakby co?Spark, ze mną może być lipa [emoji16] aaaale jak @ nie przyjdzie do będzie test 2.0. Ale ma jeszcze czas [emoji1]
Lądowanie @ jutro, więc we wtorek godzina zero [emoji16]Kiedy test jakby co?
Spark, a ty jak z cyklem stoisz, bo chyba nie ogarniam [emoji1]
reklama