Bulbasek
Fanka BB :)
5t1d może jutro zrobię testva w piątek jeszcze jedną betę ;(
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Głowa do góry!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia chodzi Tobie o tą nieszczęsną tarczycę?? w poniedziałek chyba pójdę znowu zrobić TSH, bo miną kolejne 3 tyg., razem będzie 9 tyg, jak biorę euthyrox. Powinno być poniżej 2 więc w sam raz, żeby zajść w tym cyklu w ciążę
A! Myślałam, że jak dałaś w cudzysłowie, to chodzi Ci o tarczycę, hehe Tak, tak pracuję i w szkole, i w przedszkolu.Nie kochana o pracę o ile dobrze wnioskuję. Jesteś nauczycielem?
Hehe nooo powiem Ci łatwo nie będzie, ale nie takie "problemy" się rozwiązywałoJa to w ogóle mam te umowy popierdzielone.. Mam łącznie 3 umowy.. jedną na czas nieokreślony, drugą na zastępstwo, a trzecią do końca czerwca Nie wiem kompletnie, jak to będzie, jakbym zaszła..
A! Myślałam, że jak dałaś w cudzysłowie, to chodzi Ci o tarczycę, hehe Tak, tak pracuję i w szkole, i w przedszkolu.
O to kiedyś musimy się wymienić swoimi doświadczeniami Ja mam namieszane.. Mam zajęcia i w maluchach i w starszakach, a w szkole jestem pedagogiem.. Chciałabym już znaleźć konkretną pracę, ale nie wiem, kiedy to się uda, dlatego nie czekam z zajściem w ciążę..Ja w oddziale przedszkolnym przy szkole
Przyjrzałam sie dokładniej tym wynikom i tam gdzie jest 1780 to pisze hcg total, a na tym dzisiejszym beta hcg. Czy jest jakas różnica ?Kochanie, zrob bete w tym pierwszym labie. Mam nadzieje, ze to wina zrobienia bety w 2 labach.
Jestesmy z Toba :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przyjrzałam sie dokładniej tym wynikom i tam gdzie jest 1780 to pisze hcg total, a na tym dzisiejszym beta hcg. Czy jest jakas różnica ?
Przyjrzałam sie dokładniej tym wynikom i tam gdzie jest 1780 to pisze hcg total, a na tym dzisiejszym beta hcg. Czy jest jakas różnica ?