Bulbasek
Fanka BB :)
Ty Kochana abstynencja już do porodu?jak ja Wam zazdroszcze seksu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty Kochana abstynencja już do porodu?jak ja Wam zazdroszcze seksu
yes oszaleje chyba, podczas calej ciazy mialam seks moze z dwa razy i tak to byl cud u mnie ciagle stany zapalne i cos i nie wolno nam a teraz na tym etapie to juz calkiem ginka zabronilaTy Kochana abstynencja już do porodu?
nie wolno nam przez te infekcje wiesz, ze ja cala ciaze walcze z tymi bakteriami i innymi cudamilux a co Ty nie uprawiasz sexu?
dobre druty mu sie wbijaja co za koles...nastepnym razem ubierz sexy koszulke, to co powie, ze falbanka go gilga?sylwka u nas też czasem sexy bielizna wchodzi w grę. Wczoraj położyłam się i go wolałam, żeby przyszedł na numerek. Miałam nowy stanik, on już go widział wcześniej więc to niespodzianka nie była, ale pomyślałam sobie niech sobie popatrzy. Po czym on chodząc po mieszkaniu mówi mi żebym ściągnęła stanik, żeby druty mu się nie w bijały w klatę. U nas niestety szybka piłka musiała być wczoraj bo zostawiłam synka na chwilę u teściowej, Dziś to też będzie musiała być szybka akcja. Może poszalejemy w sobotę bo synek jedzie do moich rodziców na pól dnia.
yes oszaleje chyba, podczas calej ciazy mialam seks moze z dwa razy i tak to byl cud u mnie ciagle stany zapalne i cos i nie wolno nam a teraz na tym etapie to juz calkiem ginka zabronila
ja mowie do mojego, ze moze na sam koniec ginka wrecz nakaze seksu bo to wywola porod a on mowi, ze ni nic z tego, bo jeszcze uderzy malego w glowke faceci hahahaNo tak, zdrowie dziecka najważniejsze. odbijecie sobie. Ciekawe jak u mnie będzie, bo mi M wyschnie jak Sahara ;D