reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
sylwka u nas też czasem sexy bielizna wchodzi w grę. Wczoraj położyłam się i go wolałam, żeby przyszedł na numerek. Miałam nowy stanik, on już go widział wcześniej więc to niespodzianka nie była, ale pomyślałam sobie niech sobie popatrzy. Po czym on chodząc po mieszkaniu mówi mi żebym ściągnęła stanik, żeby druty mu się nie w bijały w klatę. U nas niestety szybka piłka musiała być wczoraj bo zostawiłam synka na chwilę u teściowej, Dziś to też będzie musiała być szybka akcja. Może poszalejemy w sobotę bo synek jedzie do moich rodziców na pól dnia.
dobre :D druty mu sie wbijaja :D co za koles...nastepnym razem ubierz sexy koszulke, to co powie, ze falbanka go gilga? :D

lux ja ostatnio we wrześniu kupiłam fajną bieliznę. Z 200 zł wydałam, owszem bardzo mu się w niej podobałam. Ale ostatnio chodzę po domu w białym podkoszulku i szukam bluzki a on do mnie że w tym podkoszulku na niego nieźle działam. Uśmiałam się, że ja tu oglądam się za drogą bielizną a mu biały bawełniany podkoszulek za 30 zł wpadł w oko. W dodatku jest po praniach licznych, więc czysta biel to już nie jest, i jeszcze mała dziurka w praniu mi się zrobiła. Myślałam nawet żeby go wyrzucić a ten się nim podnieca. Więc go zostawiłam i często w nim paraduje po mieszkaniu.

Lux ja jak byłam w ciąży to raczej chęci nie miałam, odrzucało mnie od sexu. Na początku też nie mogliśmy współżyć bo miałam polip, dopiero po 13 tyg. ginka pozwoliła. Wiadomo człowiek się bał i wiele tych numerków w trakcie ciąży też nie zaliczyłam.

reklama
Do góry