reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Natalka działaj!!!

km5sio4pghry649q.png

Nadalka ja bym na Twoim miejscu kupiła inne testy... możliwe, że te nie dadzą Ci pewnej odpowiedzi... polecam facelle z rossmana, bardzo czytelne ;)

Nadalka ja bym na Twoim miejscu kupiła inne testy... możliwe, że te nie dadzą Ci pewnej odpowiedzi... polecam facelle z rossmana, bardzo czytelne ;)

No właśnie też tak myślę, choć w poprzednim cyklu się sprawdziły. Ale fakt, że zaczęłam je stosować od 37 dc więc nie wiem co pokazały by wcześniej. Dobra, narazie się nie nakręcam, ten cykl skończę z tymi testami i zobaczymy czy się sprawdzą. A potem wypróbuję facelle :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie też tak myślę, choć w poprzednim cyklu się sprawdziły. Ale fakt, że zaczęłam je stosować od 37 dc więc nie wiem co pokazały by wcześniej. Dobra, narazie się nie nakręcam, ten cykl skończę z tymi testami i zobaczymy czy się sprawdzą. A potem wypróbuję facelle :)

Obyś nie musiała w kolejnym cyklu używać żadnych testów :D

Co myślicie o tym, ze po ciemniejszych kreskach owu i po jaśniejszej znowu jest ciemniejsza?
Dzis jajniki bolą najbardziej i piersi lekko przedszkadzaja ...
1478453874-sogugo.jpeg

Nadalka to nie jest do końca ten czas. Kreski powinni być przynajmniej identyczne. Kup może inne testy np. z rossmanna. Mi się dobrze sprawdziły, wrzucę Ci przykładowy za chwilkę.

reklama
A mnie to niemiłosiernie wkurza dzisiaj apogeum mam do piersi dotknąć się nie da podbrzusze cały czas pobolewa i szczypie :/ Przecież to nie możliwe żeby tydzień przed terminem @ to były objawy ciąży. Wolałabym nic nie czuć i nie myśleć.

Witam nowe dziewczyny i trzymam za Wszystkie kciuki za II kreseczki na testach :)
Kamiśka czemu niemożliwe.. chyba możliwe.. Te szczypanie to podejrzana sprawa.. Ja tam ekspertką nie jestem w cale, ale kto wie..
Trening skończony, ciekawe, czy wystarczy mi siły na więcej :laugh2:

Do góry