reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny w tv mówią że miód pyłek pszczeli wzmaga owulacje,ja mam bóle owu może dziś będzie,jupi
Moja teściowa to je...blee. Nie byłabym w stanie się przemóc, dla mnie to ma okropny smak.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
A mam takie głupie pytanie a wy bardziej doświadczone w tym temacie : które testy są lepsze? o jakiej czułości i czy te 10 wygrywają młodsza czy starsza ciążę? :)

km5sio4pghry649q.png
zalezy jaka jest beta w ciazy w momence robienia testu, ja w pierwszej straconej ciazy zrobilam test czulosc 25 i nic, potem, dopiero w 30 dc i wieczorem i tez test 25 czulosc i dwie kreski a w obecnej ciazy robilam dopiero 31 dc wiec pozno i czulosc 10 i takie kreski, ze hoho, mam go do dzis i sa kreski bardzo ciemne do dzis na nim, zrobie fotke i pokaze jak dzis wyglada :)
20161104-094355.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Mnie rozkłada choroba. suchy duszacy kkaszel do tego bol glowy i ciągłe drapanie w gardle. Bylam u lekarza powiedziała że oskrzela, ale nniestety nic mi przepisać nie może. tylko domowe sposoby. a i dostałam receptę na paracetamol w syropie dla dzieci. teraz leżę zmęczona jestem. muszę troszkę się przespać.

Do góry