reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

sie wkurzylam...poszlam siku, zakluczylam sklep,bo to nie slychac jak ktos wchodzi..wychodz z z laznienki, umylam rece i wolnym krokiem wracam na sklep, patrze stoi facet przy drzwiach, zly i mokry jak kura, otwieram a on mowi, co jest za zamykanie co? mowie siku bylam, mam chyba do tego prawo? a ten do mnie, ze mam chodzic na czuja, a ja mowie pan wybaczy, ale to nie pan bedzie decydowac w jaki sposob mam mocz oddawac :laugh2: mina kolesia bezcenna, ale wszedl kupil co mial kupic i poszedl

reklama
i zostajesz przy niej czy szukasz innego?
Właśnie nie wiem co mam robić. Mam u niej wizytę na 12go. 11go jestem zapisana w nowe miejsce. Zobaczę co oni mają mi do powiedzenia (przy zapisie dostałam 28stronicową ankietę medyczną dla siebie i męża do wypełnienia plus musiałam wysłać wszystkie badania dotychczasowe). Potem zobaczę jaki plan ma moja ginka i wtedy będę się zastanawiać. Trochę za późno się za to wzięłam, bo obie te wizyty powinnam mieć w tym miesiącu. Przesunęły się w czasie bo synchronizuję je z przyjazdem siostry i jej dziecka (jedyne dziecko jaki jestem w stanie się zajmować).

Właśnie nie wiem co mam robić. Mam u niej wizytę na 12go. 11go jestem zapisana w nowe miejsce. Zobaczę co oni mają mi do powiedzenia (przy zapisie dostałam 28stronicową ankietę medyczną dla siebie i męża do wypełnienia plus musiałam wysłać wszystkie badania dotychczasowe). Potem zobaczę jaki plan ma moja ginka i wtedy będę się zastanawiać. Trochę za późno się za to wzięłam, bo obie te wizyty powinnam mieć w tym miesiącu. Przesunęły się w czasie bo synchronizuję je z przyjazdem siostry i jej dziecka (jedyne dziecko jaki jestem w stanie się zajmować).
jesli masz ile to walcz, bo warto-pamietaj, ze moze moze inny lekarz pomoze bardziej, moze zna inne sposoby, leki, badania

reklama
Mam 24 lata cykl staran cos kolo 24 stracilam rachube okres nie wiem kiedy bedzie powinien byc 31 ale opozni sie bo jutro koncze luteine a owulka byla pozno wiec nie mam pojecia kiedy sie pojawi

Do góry