reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja sie moge przyłączyć. To kiedy chcecie testować ? Ja myślałam o 7.10

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też się dołączę [emoji4]
Ja jestem w de. Tu nie da się bety zrobić. Dzisiaj już nie dam rady ale postaram się jutro rano do jakieś lekarza podejść. No dużo nie przyrosło bo z 14 na 25. Już mam obawy że to może pozamaciczna. Cała się trzęse.
Iza w takiej sytuacji jedz do szpitala na Notfall powinni zrobić Ci betę. Ja tak pojechałam jak mi lekarz zadzwonił i pogratulowal ciąży po czym dostałam okresu ale jeszcze wtedy nie wiedziałam że to okres i że mi w labo pomylili wyniki. We Frauenklinik zrobili mi usg i betę i po 2 godzinach miałam wynik.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeez ale dziś aktywnie .... właśnie nadrobilam

Iza niesamowite. Pewnie jesteś w tej mniejszości kobiet, które mają takie objawy na początku ciąży .... życzę Ci aby było wszystko dobrze i oczywiście daj znać &&&

Spark ale szaleństwo [emoji1] jutro ciąg dalszy, pozytywne zakończenie i ..... feta w weekend [emoji12] .... no bezalkoholowa oczywiście

Magda szacun za cierpliwość ... ja się za bardzo nakręcam takimi tematami i im bliżej tym coraz częściej o tym myślę. Dobrze, że czas spędzony w pracy kompletnie mnie pochłania i nie mam czasu na nic innego.

Aleksandra nimitii ja chciałam spróbować 6.10 bo M ma imieniny i tak sprawdzę ... może prezencik by był .... ale z drugiej strony się boję bo @ dopiero 7 wiec lepiej pewnie później niż wcześniej

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi sprubuj wtedy kiedy ci wygodnie :) ale byłby prezent.

Mi ta drzemka dobrze zrobiła dzisiaj byłam wyjątkowo senna.
A właśnie Emsi mi coś przypomniała ja gdybym była teraz w ciąży wyobrażałam sobie że tesciowej i mamie dam pod choinke w grudniu prezent a tam zdjęcie usg z napisem. To moje pierwsze tygodnie u mamy pod sercem jest mi wygodnie. I czekam z radości już skacze kiedy ciebie babci w końcu zobaczę.

reklama
Emsi sprubuj wtedy kiedy ci wygodnie :) ale byłby prezent.

Mi ta drzemka dobrze zrobiła dzisiaj byłam wyjątkowo senna.
A właśnie Emsi mi coś przypomniała ja gdybym była teraz w ciąży wyobrażałam sobie że tesciowej i mamie dam pod choinke w grudniu prezent a tam zdjęcie usg z napisem. To moje pierwsze tygodnie u mamy pod sercem jest mi wygodnie. I czekam z radości już skacze kiedy ciebie babci w końcu zobaczę.
Rewelacja !!!! [emoji1]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry