reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Qeen_b ja mam takie bóle okropne. Jakby na okres i tak co miesiąc. Czasem jak kichne to tak rwie :/

Spark zrób jutro ciążowy :) coś może być na rzeczy ;) cień cienia to też pozytywny. Zrób z porannego moczu.

Qeen_b ja mam takie bóle okropne. Jakby na okres i tak co miesiąc. Czasem jak kichne to tak rwie :/

Spark zrób jutro ciążowy :) coś może być na rzeczy ;) cień cienia to też pozytywny. Zrób z porannego moczu.

Nimiti - mnie wczoraj kłuł jajnik - była owulacja. Pozniej wieczorem bolało podbrzusze strasznie i dzis z samego rana tez. Pozniej test owulacyjny popołudniowy tez dalej pokazywał dwie kreski. Teraz przestało bolec. Zobaczymy jak to bedzie za 10dni... chociaż mam złe przeczucie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Vanilia my też na to liczymy ;p jak ja nie będę miała II, to liczę, że innych będzie tyle, że będę się miała z czego cieszyć :D

Hej kochane dziękuję wam za wsparcie,gratuluję pozytywnych teściorów!!Trzymam kciuki za starczaki oby wam w końcu się udało!!!Ale ja odpuszczam forum poprostu nie umię się nakręcać jak wy doszukiwaniu objawów gdzie ich nie ma, temat kręci tylko wokół a gdy by a może jest ?@a blada kreska itd życzę powodzonka wszystkim

reklama
Cześć , sorki , że się wtrące , ale mam pytanie .
Po ilu dniach od odłożenia duphastonu dostajecie @ ?

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry