reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mi też pierwsze jaśniutkie wychodziły, a te testy wychodzą tylko w dwóch przypadkach i jednym z nich jest ciaza, wiec odpoczynek witaminki, zero stresu i trzymaj kciuki za resztę staraczek a my trzymamy za Ciebie

reklama
Mi też pierwsze jaśniutkie wychodziły, a te testy wychodzą tylko w dwóch przypadkach i jednym z nich jest ciaza, wiec odpoczynek witaminki, zero stresu i trzymaj kciuki za resztę staraczek a my trzymamy za Ciebie
Cały czas trzymam kciuki za wszystkie staraczki. A cieszyć się będę jak wyjdzie różowiutka druga kreseczka,do tego do środy @ nie przyjdzie i w środę badanie krwi potwierdzi ciaze. Niestety dwa razy już mi słabe kreseczki wychodziły a parę dni po spodziwanej @ przychodził spóźniony okres. Teraz pocieszam się tym że może się udać bo wiadomo w czym jest problem ,i po owulacji zaczęłam brać progesteron.

Mnie dzisiaj kręgosłup napieprza jak na okres i brzuch.@ mam dostać za tydzień dopiero ale czasem tydzień przed już mnie pobolewa. Boję się że to zły omen [emoji45]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela super ... powtarzaj koniecznie i to nie tylko jutro bo faktycznie masz jeszcze czas [emoji6]

A mnie zaraz dopadła wiec z badań na razie nici ale co ze staraniami, czy widzicie jakieś przeciwwskazania ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie @ jeszcze nie przyszła, jak jutro też nie przyjdzie to ok 15 pójdę na betę bo potem praca dzień w dzień i nie będzie kiedy :/ zaczęłam się źle czuć i jest mi niedobrze, nie wiem czy to może nie przez stres ...
Chciałam kupić test jak byłam z mężem na zakupach Ale po tym co mi powiedział odechcialo mi się... "Po co Ci test? Uzaleznilas się od nich chyba. Przecież robiłaś wczoraj i wyszło, że nie jesteś w ciąży więc nie wymyślaj" Ehhh....

U mnie @ jeszcze nie przyszła, jak jutro też nie przyjdzie to ok 15 pójdę na betę bo potem praca dzień w dzień i nie będzie kiedy :/ zaczęłam się źle czuć i jest mi niedobrze, nie wiem czy to może nie przez stres ...
Chciałam kupić test jak byłam z mężem na zakupach Ale po tym co mi powiedział odechcialo mi się... "Po co Ci test? Uzaleznilas się od nich chyba. Przecież robiłaś wczoraj i wyszło, że nie jesteś w ciąży więc nie wymyślaj" Ehhh....
Wow. Nieźle. Ja kupuje testy w tajemnicy przed mężem. Hehe bo pewnie to samo bym usłyszała.

reklama
Hej babolki:-D

Iza noo ja też coś widzę. Trzymam kciuki:-D

Zapmarta nowy cykl nowa nadzieja:-D

A u mnie brak skoku temperatury po owu:-/ może jeszcze będzie, mam nadzieję że była owu...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry