reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mi też pierwsze jaśniutkie wychodziły, a te testy wychodzą tylko w dwóch przypadkach i jednym z nich jest ciaza, wiec odpoczynek witaminki, zero stresu i trzymaj kciuki za resztę staraczek a my trzymamy za Ciebie

reklama
Mi też pierwsze jaśniutkie wychodziły, a te testy wychodzą tylko w dwóch przypadkach i jednym z nich jest ciaza, wiec odpoczynek witaminki, zero stresu i trzymaj kciuki za resztę staraczek a my trzymamy za Ciebie
Cały czas trzymam kciuki za wszystkie staraczki. A cieszyć się będę jak wyjdzie różowiutka druga kreseczka,do tego do środy @ nie przyjdzie i w środę badanie krwi potwierdzi ciaze. Niestety dwa razy już mi słabe kreseczki wychodziły a parę dni po spodziwanej @ przychodził spóźniony okres. Teraz pocieszam się tym że może się udać bo wiadomo w czym jest problem ,i po owulacji zaczęłam brać progesteron.

Mnie dzisiaj kręgosłup napieprza jak na okres i brzuch.@ mam dostać za tydzień dopiero ale czasem tydzień przed już mnie pobolewa. Boję się że to zły omen [emoji45]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela super ... powtarzaj koniecznie i to nie tylko jutro bo faktycznie masz jeszcze czas [emoji6]

A mnie zaraz dopadła wiec z badań na razie nici ale co ze staraniami, czy widzicie jakieś przeciwwskazania ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie @ jeszcze nie przyszła, jak jutro też nie przyjdzie to ok 15 pójdę na betę bo potem praca dzień w dzień i nie będzie kiedy :/ zaczęłam się źle czuć i jest mi niedobrze, nie wiem czy to może nie przez stres ...
Chciałam kupić test jak byłam z mężem na zakupach Ale po tym co mi powiedział odechcialo mi się... "Po co Ci test? Uzaleznilas się od nich chyba. Przecież robiłaś wczoraj i wyszło, że nie jesteś w ciąży więc nie wymyślaj" Ehhh....

U mnie @ jeszcze nie przyszła, jak jutro też nie przyjdzie to ok 15 pójdę na betę bo potem praca dzień w dzień i nie będzie kiedy :/ zaczęłam się źle czuć i jest mi niedobrze, nie wiem czy to może nie przez stres ...
Chciałam kupić test jak byłam z mężem na zakupach Ale po tym co mi powiedział odechcialo mi się... "Po co Ci test? Uzaleznilas się od nich chyba. Przecież robiłaś wczoraj i wyszło, że nie jesteś w ciąży więc nie wymyślaj" Ehhh....
Wow. Nieźle. Ja kupuje testy w tajemnicy przed mężem. Hehe bo pewnie to samo bym usłyszała.

reklama
Hej babolki:-D

Iza noo ja też coś widzę. Trzymam kciuki:-D

Zapmarta nowy cykl nowa nadzieja:-D

A u mnie brak skoku temperatury po owu:-/ może jeszcze będzie, mam nadzieję że była owu...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry