reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Gabis, Korek moje gratulacje, zycze nudnych ciaz!!!!!!!!
u mnie ok, Nataniel kopie jak szalony, ja mam problemy z zoladkiem, odezwal sie moj refluks, cierpie i to bardzo, spac nie moge, no coz, nikt nie mowil, ze bedzie lekko, leci nam 25 tydzien :)

Korek cudownie:-) wiedziałam że ta druga krecha choć blada na teście coś wróży dobrego:-D

Sałatka och jaka to magiczna chwila. Warta zapamiętania. Gratuluję :-D

Ja czuję się strasznie....jakieś grypsko mnie bierze brrrr

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Beta 33,88 czyli 3 tydzień :)

Dziewczyny jestem :) serduszko bije!!:) moja kruszynka ma pól cm i ma sie calkiem dobrze:) a tydzień temu nie bylo nic oprócz zarysu zarodka:)

Gratulacje dziewczyny!!! Pozytywnej bety i serduszka!! :)

Kochane, szukam chętnej na zajęcie sie tabelka na jakis czas. Ja chce na chwile pójść "w krzaki", oderwać sie na troche.
Chętnej podeśle plik excel w którym aktualizuje dane i potem wklejam jako obraz tabelkę.

Ja dzisiaj mam 2dc, byłam u gina, dostałam clo 2x1 i Nolvadex 1x1 - stymulacja przed IUI.
Zbadał mnie dokładnie, prawy jajnik mam schowany za macice, macice wykrzywiona, jajowod prawy pokręcony.
Lewy - najprawdopodobniej zrobił sie tzw wodniak... Usg następnym razem jeszcze potwierdzi czy to wodniak czy płyn gdzieś sie zatrzymał. Niestety prawdopodobnie jednak wodniak - czyli płyn pewnie po pęknięciu pęcherzyka wleciał do jajowodu a jajowod sie przytknął i sie rozszerzył jak balonik z woda. Co oznacza w zasadzie całkowite zniszczenie jajowodu.
Jesli teraz sie nie uda to dr załatwi mi operacje - usunięcie mojej torbieli z lewego jajnika ktora mam juz długo i usunięcie lewego jajowodu... :(
Dlatego teraz walczymy o prawy jajowod. Od dzisiaj restrykcyjna dieta - warzywa surowe, jaja, zero mąki, cukru pod jakakolwiek postacią, jedzenie co 3h. 1h ruchu dziennie - np po 15min - nawet moze to byc skakanie w miejscu jak na skakance. Spać mam na prawym boku, zeby macica wróciła na swoje miejsce w lewo, nóg nie zginać, do tego biore czopki Distreptaza 3x1.
U gina peklam, ze nie wychodzi mi juz tyle czasu, rozpłakałam sie. Przytulił mnie i powiedział ze obiecuje ze bede miała dziecko, ze za rok bede juz szczęśliwa, zrobi wszystko co w jego mocy..
Wpadnę raz na jakis czas zdać relacje co u mnie. Jakbyście chciały mnie wywołać to piszcie priva.
Powodzenia dla wszystkich!

A mnie czekają bardzo przyjemne dwa tygodnie:( teściowa znalazła sobie 2 tygodniowe rehabilitację. Jak ja tej kobiety nie trawię. Wszystko robię źle. To co ugotuje jest za ostre lub zbyt mało soli, a w ogóle jak można używać tak mało tłuszczu. Dzieckiem źle się zajmuje bo powinnam go cały czas nosić na rękach, ale sama go nawet na 5 minut nie weźmie. Dobrze że mąż zawsze stoi za mną murem. I mieszkają 150km ode mnie.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojej Bertha, domyślam się, że to za dużo na jedną wizytę, tyle informacji, ale skoro lekarz daje nadzieję, to znaczy, że będzie dobrze, będziesz mamusia już zaniedlugo :-* trzymaj się ciepło i nie poddawaj!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry