durna zes nie mam, moja ostatnia sie zaplodnila haha, ale moge dac Ci dziecko pobawic jak urodzeJeszcze taka stara nie jestem by laski potrzebować Ale stoi awaryjnie przy drzwiach
Masz jakąś owulkę na zbyciu ? Bo ja swoją przespałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
durna zes nie mam, moja ostatnia sie zaplodnila haha, ale moge dac Ci dziecko pobawic jak urodzeJeszcze taka stara nie jestem by laski potrzebować Ale stoi awaryjnie przy drzwiach
Masz jakąś owulkę na zbyciu ? Bo ja swoją przespałam
U mnie źle z nastrojem, czym blizej okres i zaczynam czuć te podbrzusze tym gorzej ze mną[emoji14]mnie od kilku dni non stop cisnie na pęcherz i ten dziwny scisk przy sikaniu haha ale jakos nie wiązałam tego z ciążą[emoji14]zobaczymy,trzymam kciukasy za 2 krechy chociaż jakiegos bladziochaMegan22 mam podobne objawy u mnie dziś 24dc i doszło od rana delikatne parcie na pęcherz, więc nastrajam się optymistycznie
Może uda nam się razem, też jutro spróbuję z testem.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
durna zes nie mam, moja ostatnia sie zaplodnila haha, ale moge dac Ci dziecko pobawic jak urodze
poczekaj, seks byl, mdlosci i rzyganie tez, brzuch rosne, kuzwa ja jestem w ciazy dzieki!!! a ja sie zastanawialam co mi dolegaNieee. kochana kolejność musi być zachowana.
1. seks do upadłego.
2. mdłości i inne dolegliwości.
3. brzuch.
4. poród.
5. a potem bezsenne noce.
Jak pominiesz kolejność to zawału mogę dostać
Zacznę z powodu braku snu po nocach, żreć, od makaronu mi brzuch urośnie i trafię nie na porodówkę ale na operacyjną z chorą wątrobą.