Niewiem. Dopiero teraz będę miała robione usg. Więc się dowiem wszystkiego.A endometrium ? Mi się zrobiły skąpe @ odkąd z endometrium po clo mam problem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niewiem. Dopiero teraz będę miała robione usg. Więc się dowiem wszystkiego.A endometrium ? Mi się zrobiły skąpe @ odkąd z endometrium po clo mam problem...
Już był w labo wyniki między 13 a 15
Ja będziesz miała wyniki od razu pisz nie trzymaj nas w niepewności.Już był w labo wyniki między 13 a 15
Ja się już na stronę z wynikami z 10 razy logowałam
Trzymam! Kurcze, a u mnie się kończą Jest coś takiego jak synchronizacja @, my z moją przyjaciółką przez cały okres dorastania miałyśmy @ w ten sam dzień Że też tu na forum to nie działa nie ? Byłoby napięcie z testowaniem jednego dnia, że ho-ho.Cześć dziewczyny
U mnie właśnie zaczęły się dni płodne także trzymajcie kciuki ;D
Ty lepiej mi malin na ciasto nazrywaj
Trzymam! Kurcze, a u mnie się kończą Jest coś takiego jak synchronizacja @, my z moją przyjaciółką przez cały okres dorastania miałyśmy @ w ten sam dzień Że też tu na forum to nie działa nie ? Byłoby napięcie z testowaniem jednego dnia, że ho-ho.
Ale mi narobiłaś smaka.[emoji13] Zbieram się z małym na spacer kupię maliny i wieczorem będzie ciasto ucierane z malinami i kruszonką.Wybacz, ale porwałam się na te krzaki, zapominając jak panicznie boję się owadów, które latają i bzzzyczą. Uwaliła mnie pszczoła, wszystko mnie swędzi, bo mam paranoje, że coś po mnie chodzi. Malin to może na drożdżówkę wystarczy, ale nie na ciasto
Zobacz załącznik 769671
Ja bym pewnie się nawet nie wylogowywala xD. Trzymam kciukiJa się już na stronę z wynikami z 10 razy logowałam
Powodzenia!Cześć dziewczyny
U mnie właśnie zaczęły się dni płodne także trzymajcie kciuki ;D