reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja się już na stronę z wynikami z 10 razy logowałam :laugh2:

Ty lepiej mi malin na ciasto nazrywaj :D
Cześć dziewczyny :)
U mnie właśnie zaczęły się dni płodne także trzymajcie kciuki ;D
Trzymam! Kurcze, a u mnie się kończą :D Jest coś takiego jak synchronizacja @, my z moją przyjaciółką przez cały okres dorastania miałyśmy @ w ten sam dzień :D Że też tu na forum to nie działa nie ? Byłoby napięcie z testowaniem jednego dnia, że ho-ho. :D

Ty lepiej mi malin na ciasto nazrywaj :D

Trzymam! Kurcze, a u mnie się kończą :D Jest coś takiego jak synchronizacja @, my z moją przyjaciółką przez cały okres dorastania miałyśmy @ w ten sam dzień :D Że też tu na forum to nie działa nie ? Byłoby napięcie z testowaniem jednego dnia, że ho-ho. :D

Wybacz, ale porwałam się na te krzaki, zapominając jak panicznie boję się owadów, które latają i bzzzyczą. Uwaliła mnie pszczoła, wszystko mnie swędzi, bo mam paranoje, że coś po mnie chodzi. Malin to może na drożdżówkę wystarczy, ale nie na ciasto ;)
IMAG1001_1.jpg

Załączniki

• IMAG1001_1.jpg
    IMAG1001_1.jpg
    526,4 KB · Wyświetleń: 340
Wybacz, ale porwałam się na te krzaki, zapominając jak panicznie boję się owadów, które latają i bzzzyczą. Uwaliła mnie pszczoła, wszystko mnie swędzi, bo mam paranoje, że coś po mnie chodzi. Malin to może na drożdżówkę wystarczy, ale nie na ciasto ;)
Zobacz załącznik 769671
Ale mi narobiłaś smaka.[emoji13] Zbieram się z małym na spacer kupię maliny i wieczorem będzie ciasto ucierane z malinami i kruszonką.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się już na stronę z wynikami z 10 razy logowałam :laugh2:
Ja bym pewnie się nawet nie wylogowywala xD. Trzymam kciuki
Cześć dziewczyny :)
U mnie właśnie zaczęły się dni płodne także trzymajcie kciuki ;D
Powodzenia!

U mnie 6 dzien po owu jeśli dobrze ja w wyznaczylam. Od wczoraj wieczorem mam kłucia w podbrzuszu. Próbuje nie świrowac, ale ciężko. Na szczęście pustki na koncie skutecznie powstrzymuja mnie przed kupowaniem testu, bo bym pewnie za wcześnie zrobiła.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Znalazłam taki kalendarzyk w necie. Taki trochę z przymrużeniem oka, ale u mnie sprawdził się z pierwszą ciąża.

Załączniki

• FB_IMG_1472159294708.jpg
    FB_IMG_1472159294708.jpg
    62,8 KB · Wyświetleń: 100
Do góry