NeSSi
Moderatorka
no rosnie szogun,najlepsze bylo ziewanie i jak lapkami sie mizial po buzi
I dlaczego to podglądanie Szogunów tak krótko trwa nie ? Człowiek ma tylko niedosyt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no rosnie szogun,najlepsze bylo ziewanie i jak lapkami sie mizial po buzi
Ci powiem,ze moja ginka bardzo dlugie usg robi, co mnie cieszy a moj stoi i gapi sie w monitor i nawet nie mrugnie no i sie wzruszaI dlaczego to podglądanie Szogunów tak krótko trwa nie ? Człowiek ma tylko niedosyt
ja mam co usg inny termin, u mnie owu byla pozniej jedyny taki cykl heheDziewczyny czy rozbiezność miedzy OM a usg ma duże znaczenie ??
Z córka wszystko szło mi równiutko a turaj jeszcze 2 tyg temu tak a dzis wg OM 9+3 a wg usg 8+1. Dzidzia ma 1,8 cm i serduszko 180/min
Ja sama niewierze w to co się dzieje[emoji33]Gratki pięknej krechy!
Aga to co piszesz jest nie samowite. Jakie to anomalia kobiety mają na świecie...
Gratuluję ☺Witajcie po przerwie,gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych, ale duzo będzie Dzieciaczkow na wiosnę :-) ja ostatnio miałam straszny młyn i w domu i w pracy, zapisałam się na zajęcia sportowe by zrzucić trochę sadelka, wczoraj 11 dpo zrobiłam test i sama nie wiem, widzę cień cienia, ale Chciałam się was poradzić :-)) bo są tu przecież specjalistkiZobacz załącznik 769604
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
mi lekarka mowi, ze ciaza moze byc mlodsza nawet jesli owa byla na czas, zalezy kiedy sie zagniezdzil itp, tez mialam nerwy, czy bedzie wszystko okLux ale wiesz ze owu była pózniej i mnie była ok 17-18 dc. Miałam minitoring.
Cały czas maluch na usg wyprzedzał o 2-3 dni a teraz nagle takie opóznienie.
Chociaz gdzieś na necie wyczytałam ze crl 17 mm to odpowiada 8t5d czyli miałabym wtedy jakies 3-4 dni w tył co takie złe nie jest a jednak ten tydz i troche mnie martwi