reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dzisiaj mam znowu jakieś bole i ledzwia mi dokuczają. .... cycki to już mam takie mniamusne jędrne :D mogłabym mieć takie zawsze :D
Zbliża się dzień cyklu w którym straciłam tamta ciążę zaczynam swirowaac :-(

LUX!!!!!!! Super ze się wybawiłas weselu :-) bardzo się ciesze :-)

reklama
Ja dzisiaj mam znowu jakieś bole i ledzwia mi dokuczają. .... cycki to już mam takie mniamusne jędrne :D mogłabym mieć takie zawsze :D
Zbliża się dzień cyklu w którym straciłam tamta ciążę zaczynam swirowaac :-(

LUX!!!!!!! Super ze się wybawiłas weselu :-) bardzo się ciesze :-)
nie boj sie!!!! badz dobrej mysli, wiem latwo sie mowi, ale nerwami sobie nie pomozesz

Wiem dlatego postanowiłam przystopować. Oprócz tego, że bardzo chcę dziecko, to było to też dla mnie jedno z dwóch wyjść aby zrezygnować z mojej pracy, która mnie bardzo stresuje i wyniszcza mój organizm (nerwica). Niestety znalezienie nowej pracy łączy si,ę z tym, że starania o dziecko będę musiała odłożyć na "za rok" ponieważ nie pójde po miesiącu na l4, dlatego postanowiłam, że ten cykl odpuszczam bo moja nerwica się pogłębi :p
Serio masz nerwicę, czy tylko tak nazywasz stres? (dopytuje bo wiele osób myli nerwice ze stresem)
Ja leczyłam nerwicę i mój psych. powiedział że bym nie zaszła przy niej.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialam podziękować wszystkim wam ktore odpowiadaly na moje pytania i wątpliwości, ze mogłam trochę wyciągnąć dla siebie z waszego doswiadczenia i podpytac o nurtujace mnie rzeczy. Zycze wszystkim zafasolkownia:) i wyruszam na poszukiwania forum, gdzie zwyczajnie moge zadawac nawet i glupie pytania i nie bede oceniana. Pozdrawiam:)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialam podziękować wszystkim wam ktore odpowiadaly na moje pytania i wątpliwości, ze mogłam trochę wyciągnąć dla siebie z waszego doswiadczenia i podpytac o nurtujace mnie rzeczy. Zycze wszystkim zafasolkownia:) i wyruszam na poszukiwania forum, gdzie zwyczajnie moge zadawac nawet i glupie pytania i nie bede oceniana. Pozdrawiam:)

Nikt Cię nie ocenia ...i w każdym wątku staraczkowym, jest ten temat poruszany prędzej czy później. Chodziło mi tylko o to, by poświęcić czas i poszukać w wyszukiwarce to co Nas interesuje. Akurat kwestia śluzu, bólu piersi itp. to są objawy subiektywne - każda kobieta odbiera je inaczej i nie u każdej występują.

Nikt Cię nie ocenia ...i w każdym wątku staraczkowym, jest ten temat poruszany prędzej czy później. Chodziło mi tylko o to, by poświęcić czas i poszukać w wyszukiwarce to co Nas interesuje. Akurat kwestia śluzu, bólu piersi itp. to są objawy subiektywne - każda kobieta odbiera je inaczej i nie u każdej występują.
dokladnie!!!! to tak jak ja bym zaczela porownywac swoje ciaze z ciazami grudniowek, na leb bym dostala od tego wszystkiego!

myslisz, ze jak pojdziesz na inne forum to tam dziewczyny beda miec rentgen w klawiaturze by ocenic czy Twoj sluz lub jego brak bedzie oznaczac ciaze? :D

reklama
dokladnie!!!! to tak jak ja bym zaczela porownywac swoje ciaze z ciazami grudniowek, na leb bym dostala od tego wszystkiego!
O to właśnie chodzi ...są tutaj starsi użytkownicy i młodsi, rozumiem niewiedzę, ale nie rozumiem tego, że nie można wklepać w googla interesującej Nas frazy i potem dopytać na forum. Gdyby koleżanka poszukała w google. to by wiedziała, że na śluz złotej recepty w ciąży nie ma. Bo inne mają sucho aż do terminu @, inne jeszcze dłużej. Z kolei reszta będzie zalewana śluzem po sam pępek, reszta z umiarem, inna będzie miała infekcję grzybiczą - i kolor śluzu się zmieni, - będzie biały, zielony, albo przezroczysty ... itd. Ile kobiet tyle dolegliwości i objawów. Dziewczyny mogą napisać będąc w ciąży jakie objawy miały, co nie oznacza, że będziemy mieć takie same.
Inna sprawa, że nie ma się co emocjonować .... fochać i obrażać.

Do góry