reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A u mnie tylko moja siostra wie. Tutaj ogólnie panuje pogoń za pieniądzem i teoria że troje dzieci to już patologia. Lepiej kupić więcej rzeczy dwójce niż wydawać na trzecie :/ Ciężko mi z tym.

Gratuluję jeszcze raz
emoji4.png
ja miałam owulacje około 9 dni temu. Poczekam cierpliwie...

Głównie walczę z samą sobą. Niepokojem, mdlosciami. Od wczoraj sennoscia. I każdy z tych symptomow to może być moja psycha, bo tak reaguje na dłuższe napięcie.

Dzięki salatka że odpisalas. Miło z kimś zamienić słowo. Bliskim się nawet nie chwalę staraniami żeby nie było pytań..

U mnie nie , musiałam powiedzieć mamie i siostrze przez brata bo by mnie psychicznie wykończył.
Ogólnie nie chciałam bo Mama za granicą i myśli czy wszystko ok a siostra hm...szczególnie się nie przejęła.
Bardziej przeżywają koleżanki niż siostra.
Spaaaac :-|

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie tylko moja siostra wie. Tutaj ogólnie panuje pogoń za pieniądzem i teoria że troje dzieci to już patologia. Lepiej kupić więcej rzeczy dwójce niż wydawać na trzecie :/ Ciężko mi z tym.

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale ja też staram się o 3 dziecko- czyli pato górą:tak:. Ja mieszkam w UK i tutaj 3 dzieci to norma. Angielskie rodziny często mają więcej niż 3 dzieci;)

reklama
U mnie mama, babcia, siostra wie że się staramy. Ja nie potrafię takiej wiadomości zatrzymać tylko dla siebie:-D może dlatego że żyjemy bardzo blisko ze sobą, jak przyjaciółki. Kibicują i trzymają kciuki:biggrin2:
U mnie koleżanka wie a tak to nie ma się co chwalić bo każdy będzie się tylko pytał czy się udało

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry