salatkaOwocowa
Fanka BB :)
czyli jest nadziejaOdwołuję! Jest pięknie, kurde żebym wiedziała że tak się rozpogodzi sama pojechałabym na plażęU mnie gorąc to tam pewnie też...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli jest nadziejaOdwołuję! Jest pięknie, kurde żebym wiedziała że tak się rozpogodzi sama pojechałabym na plażęU mnie gorąc to tam pewnie też...
Eeee myślałam że do trójmiasta się wybieracieczyli jest nadziejaa w jakim rejonie mieszkasz? Bo my do kolobrzegu jedziemy
dokładnie, dochodzi do podziału zygoty i wtedy mamy doczynienia z ciążą bliźniaczą itdBertha ma rację [emoji6] kiedyś czytałam że na etapie podziału zaplodnionej komórki powstają bliźnięta jednojajowe.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję jeszcze razja miałam owulacje około 9 dni temu. Poczekam cierpliwie...![]()
Głównie walczę z samą sobą. Niepokojem, mdlosciami. Od wczoraj sennoscia. I każdy z tych symptomow to może być moja psycha, bo tak reaguje na dłuższe napięcie.
Dzięki salatka że odpisalas. Miło z kimś zamienić słowo. Bliskim się nawet nie chwalę staraniami żeby nie było pytań..
U mnie nie , musiałam powiedzieć mamie i siostrze przez brata bo by mnie psychicznie wykończył.
Ogólnie nie chciałam bo Mama za granicą i myśli czy wszystko ok a siostra hm...szczególnie się nie przejęła.
Bardziej przeżywają koleżanki niż siostra.
Spaaaac :-|
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
chcielismy blizej trojmiasta a wyszlo jak zwykle- czyli kolobrzegEeee myślałam że do trójmiasta się wybieracie![]()
gdybym ja miala kogos tak bliskiego tez bym pewnie powiedziala... no ale niestetyU mnie mama, babcia, siostra wie że się staramy. Ja nie potrafię takiej wiadomości zatrzymać tylko dla siebiemoże dlatego że żyjemy bardzo blisko ze sobą, jak przyjaciółki. Kibicują i trzymają kciuki
![]()
A u mnie tylko moja siostra wie. Tutaj ogólnie panuje pogoń za pieniądzem i teoria że troje dzieci to już patologia. Lepiej kupić więcej rzeczy dwójce niż wydawać na trzecie :/ Ciężko mi z tym.
U mnie koleżanka wie a tak to nie ma się co chwalić bo każdy będzie się tylko pytał czy się udałoU mnie mama, babcia, siostra wie że się staramy. Ja nie potrafię takiej wiadomości zatrzymać tylko dla siebiemoże dlatego że żyjemy bardzo blisko ze sobą, jak przyjaciółki. Kibicują i trzymają kciuki
![]()