reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

No i nadrobiłam zanim zjadłam :D:D Co do kuzynki to wychodzi jutro ale dziecko zostawiają. Zrobili mu wszystkie wyniki i uwaga ma prawidłowe. Wszyscy są w szoku, to chyba cud! Co do wycieczek to ja byłam tylko w Pradze... i Berlinie ale to się nie liczy bo byłam w delegacji 3 miesiące. Mieliśmy w tym roku gdzieś wyskoczyć razem ale nie ma opcji. :(
O melonie naczytałam się w internecie bo teraz zanim coś zjem to odpalam google :p
No to ja ci powiem zamknij już google ;) wujek google jest czasami nie zastąpiony, ale w wielu przypadkach ma też te złe informacje i nie potrzebnie człowieka stresuje ;)

reklama
Dziewczyny jestem okropna, czuje się źle sama z sobą ostatnio, czuje się brzydka no normalnie obojętnie jak się nie ubiorę i nie umaluje jakaś jestem zmęczona do du*py no mówię wam :/ mąż już jest zły bo ile można jest u nas ta chrzesniaczka a ja w zasadzie to zero z nią tematu nawet samej mi jest głupio ale ja nie mam ochoty się odzywać, nie wiem czy ten stres tak na mnie działa, czy rzeczywiście drugi trymestr będzie inny no nie wiem naprawdę nie wiem, ale powoli wysiadam :/ dobrze, że mąż mnie zastępuje i z nią próbuje zagaić temat chociaż wiem że dzieci to nie jego bajka ale on chociaż się stara a ja nic :/ nawet jej grę dzisiaj planszowa kupił i niby grałam z nimi ale tak wiecie na pół przysypiając :/ powiedzcie że nie jestem sama ? Normalnie mam taką mini depresję

No i nadrobiłam zanim zjadłam :D:D Co do kuzynki to wychodzi jutro ale dziecko zostawiają. Zrobili mu wszystkie wyniki i uwaga ma prawidłowe. Wszyscy są w szoku, to chyba cud! Co do wycieczek to ja byłam tylko w Pradze... i Berlinie ale to się nie liczy bo byłam w delegacji 3 miesiące. Mieliśmy w tym roku gdzieś wyskoczyć razem ale nie ma opcji. :(
O melonie naczytałam się w internecie bo teraz zanim coś zjem to odpalam google :p
What??? Boze aga czyli co pomylili sie lekarze? Maly jest zdrowiutki i bedzie zyl? To chyba najlepsza nowina jaka mogla dzisiaj wpasc. Usciskaj mocno kuzynke. Ale.numer ja pierdziele

Dziewczyny jestem okropna, czuje się źle sama z sobą ostatnio, czuje się brzydka no normalnie obojętnie jak się nie ubiorę i nie umaluje jakaś jestem zmęczona do du*py no mówię wam :/ mąż już jest zły bo ile można jest u nas ta chrzesniaczka a ja w zasadzie to zero z nią tematu nawet samej mi jest głupio ale ja nie mam ochoty się odzywać, nie wiem czy ten stres tak na mnie działa, czy rzeczywiście drugi trymestr będzie inny no nie wiem naprawdę nie wiem, ale powoli wysiadam :/ dobrze, że mąż mnie zastępuje i z nią próbuje zagaić temat chociaż wiem że dzieci to nie jego bajka ale on chociaż się stara a ja nic :/ nawet jej grę dzisiaj planszowa kupił i niby grałam z nimi ale tak wiecie na pół przysypiając :/ powiedzcie że nie jestem sama ? Normalnie mam taką mini depresję
Ja może nie tyle, że czuje się brzydko ale nie chce mi się z nikim gadać i najlepiej gdybym mogła siedziałabym sama, ewentualnie z moim facetem

What??? Boze aga czyli co pomylili sie lekarze? Maly jest zdrowiutki i bedzie zyl? To chyba najlepsza nowina jaka mogla dzisiaj wpasc. Usciskaj mocno kuzynke. Ale.numer ja pierdziele
No właśnie jak się urodził to przez jakiś czas był cały spuchnięty, więc lekarze nadal nie dawali szans. Zaczęło to samo schodzi i byli w szoku, zrobili wyniki i wszystkie dobrze wyszły. Sami mówią, że to niemożliwe :p Więc chyba wszystko będzie super! Uściskam, dzięki za troskę❤️

Przybij piatke. Jakos w zeszlym tygodniu zaliczylam nie mini depresje a mega depresje. Ze cale moje zycie jest do d...y i zaczelam narzekac. A uwierz na codzien to jestem zadowolona z tego jak jest. Wszystkim sie oberwalo. Napatoczyla sie moja dobra znajoma i uwierz bylam okropna.... wyzszy level. Co nie powiedziala to ja kreslilam pozniej ja zbuczalam ona chciala mnie pocieszyc i w ogole a ja bylam taka okropna ze az mi wstyd za siebie naprawde. Musze ja przeprosic, ale pierw sie musze upewnic ze mi minelo bo sama.nie jestem przekonana....

Agazgaga to mega wiadomosci. Super super bardzo sie ciesze. Nawet mezowi mowilam o Twojej kuzynce tak sie przejelam. To po prostu cudownie. Cud i cudowne dziecko. Jak maly ma na imie przy okazji. Kurde nowina warta miliony. To teraz tylko zdrowia dla mamy i malucha

Agazgaga to mega wiadomosci. Super super bardzo sie ciesze. Nawet mezowi mowilam o Twojej kuzynce tak sie przejelam. To po prostu cudownie. Cud i cudowne dziecko. Jak maly ma na imie przy okazji. Kurde nowina warta miliony. To teraz tylko zdrowia dla mamy i malucha
Dziękuje w imieniu kuzynki ❤️Mały ma na imię Maks :D Dokładnie, mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i niedługo będę mogła go wziąć na ręce. ;)

reklama
Do góry