reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja mam plan normalnie ćwiczyć na siłowni jak dotychczas. Oczywiście nie wszystko i mniejsze obciążenie. Zobaczymy jak się będę czuła, nic na siłę [emoji6] ma l4 też mi się nie spieszy, ale wiem że będzie mi ciężko w pracy. Mam dużo dźwignia i cały czas na nogach... a w domu się zanudze

reklama
Ja mam plan normalnie ćwiczyć na siłowni jak dotychczas. Oczywiście nie wszystko i mniejsze obciążenie. Zobaczymy jak się będę czuła, nic na siłę [emoji6] ma l4 też mi się nie spieszy, ale wiem że będzie mi ciężko w pracy. Mam dużo dźwignia i cały czas na nogach... a w domu się zanudze
Podziwiam, naprawdę. Ja przed ciążą nie miałam tyle samozaparcia, żeby chodzić regularnie na siłownię.

Ja jak pójdę na l4 to już będzie bliżej wiosny [emoji6] i tylko patrzeć jak zaczną się porządki w ogrodzie, więc nudzić się nie będę.

Hej Dziewczyny :) U nas po sylwestrze dobrze. Opilam się picollo i trochę mnie brzuch od gazowanego bolał. Posiedzielismy u mamy za długo, ale nie chciała nas wypuścić. No i świętowali z moim M kolejnego potomka :D na szczęście mieszkamy niedaleko więc możemy iść w kapciach :p
Dzisiaj cukier na czczo za wysoki i nie wiem czy przez szampana czy przez późne wstanie (po 12 :o) od jutra koniec długiego spania i jakas rutyna to może cukier będzie dobry :)

DO wyzwania spacerowego się przyłączam, nawet już to wdrożyłam w plan po świętach :)

Może to głupie pytanie ale ja przed ciążą codziennie kręciłam hula hopem takim z kulkami masujacymi, i po pierwszej ciąży z poronieniem lekarz kazał mi dać sobie spokój z ćwiczeniami ale jak widzę te rosnące boki i wancol (i to nie ciazowy tylko spozywczo-brakoruchowy) to zastanawiam się czy choć trochę bym nie mogła pokrecic. Ale boje się o fasolkę... Niby czytałam że dziecko jest odpowiednio chronione i osłonięte w środku. Co wy o tym myślicie?

Ja w drugim trymestrze zamierzam wrocic do orbitreka, ba narazie moja gin odradza te ćwiczenia.

reklama
Może to głupie pytanie ale ja przed ciążą codziennie kręciłam hula hopem takim z kulkami masujacymi, i po pierwszej ciąży z poronieniem lekarz kazał mi dać sobie spokój z ćwiczeniami ale jak widzę te rosnące boki i wancol (i to nie ciazowy tylko spozywczo-brakoruchowy) to zastanawiam się czy choć trochę bym nie mogła pokrecic. Ale boje się o fasolkę... Niby czytałam że dziecko jest odpowiednio chronione i osłonięte w środku. Co wy o tym myślicie?
Ja bym hula hop odpuscila. Wyda mi się, że to mało bezpieczne i za duże święcie w okolicach brzucha występuje... Ale dopytaj lekarza [emoji6]

Do góry