Ja mam plan normalnie ćwiczyć na siłowni jak dotychczas. Oczywiście nie wszystko i mniejsze obciążenie. Zobaczymy jak się będę czuła, nic na siłę [emoji6] ma l4 też mi się nie spieszy, ale wiem że będzie mi ciężko w pracy. Mam dużo dźwignia i cały czas na nogach... a w domu się zanudze
reklama
aneczka2405
Fanka BB :)
Od dzis. U mas tez pada. Ja zamierzam jeszcze z miesiac popracowac.Ja bym tak chciała (z tymi spacerami), ale to od dziś? Aura u mnie nie sprzyja, deszcz pada. [emoji39]
Do ferii będę jeszcze pracować, więc jak pójdę na zwolnienie to już na pewno. [emoji57]
Kattrina
Podziwiam, naprawdę. Ja przed ciążą nie miałam tyle samozaparcia, żeby chodzić regularnie na siłownię.Ja mam plan normalnie ćwiczyć na siłowni jak dotychczas. Oczywiście nie wszystko i mniejsze obciążenie. Zobaczymy jak się będę czuła, nic na siłę [emoji6] ma l4 też mi się nie spieszy, ale wiem że będzie mi ciężko w pracy. Mam dużo dźwignia i cały czas na nogach... a w domu się zanudze
Ja jak pójdę na l4 to już będzie bliżej wiosny [emoji6] i tylko patrzeć jak zaczną się porządki w ogrodzie, więc nudzić się nie będę.
aneczka2405
To moze zalozymy oddzielny watek i na nim bedziemy sie motywowac i zdawac relacje ze spacerowPrzyłączam się do wyzwania spacerowego. Kto jeszcze jest z nami?
aneczka2405
O własnie... O nawadnianiu i ja myslalam, bo slabo z tym u mnie.Super postanowienie.
Ja bym chciała dziennie wypijać 1 butelkę wody (1,5l) i zwiększać do min. 2L dziennie.
Alexa1905
Hej Dziewczyny U nas po sylwestrze dobrze. Opilam się picollo i trochę mnie brzuch od gazowanego bolał. Posiedzielismy u mamy za długo, ale nie chciała nas wypuścić. No i świętowali z moim M kolejnego potomka na szczęście mieszkamy niedaleko więc możemy iść w kapciach
Dzisiaj cukier na czczo za wysoki i nie wiem czy przez szampana czy przez późne wstanie (po 12 ) od jutra koniec długiego spania i jakas rutyna to może cukier będzie dobry
DO wyzwania spacerowego się przyłączam, nawet już to wdrożyłam w plan po świętach
Dzisiaj cukier na czczo za wysoki i nie wiem czy przez szampana czy przez późne wstanie (po 12 ) od jutra koniec długiego spania i jakas rutyna to może cukier będzie dobry
DO wyzwania spacerowego się przyłączam, nawet już to wdrożyłam w plan po świętach
Może to głupie pytanie ale ja przed ciążą codziennie kręciłam hula hopem takim z kulkami masujacymi, i po pierwszej ciąży z poronieniem lekarz kazał mi dać sobie spokój z ćwiczeniami ale jak widzę te rosnące boki i wancol (i to nie ciazowy tylko spozywczo-brakoruchowy) to zastanawiam się czy choć trochę bym nie mogła pokrecic. Ale boje się o fasolkę... Niby czytałam że dziecko jest odpowiednio chronione i osłonięte w środku. Co wy o tym myślicie?
aneczka2405
Ja w drugim trymestrze zamierzam wrocic do orbitreka, ba narazie moja gin odradza te ćwiczenia.Ja mam plan normalnie ćwiczyć na siłowni jak dotychczas. Oczywiście nie wszystko i mniejsze obciążenie. Zobaczymy jak się będę czuła, nic na siłę [emoji6] ma l4 też mi się nie spieszy, ale wiem że będzie mi ciężko w pracy. Mam dużo dźwignia i cały czas na nogach... a w domu się zanudze
Super pomysł[emoji16] tylko pasowałoby to założyć w obrębie naszej grupy a ja nie bardzo wiem jak.To moze zalozymy oddzielny watek i na nim bedziemy sie motywowac i zdawac relacje ze spacerow
reklama
Ja bym hula hop odpuscila. Wyda mi się, że to mało bezpieczne i za duże święcie w okolicach brzucha występuje... Ale dopytaj lekarza [emoji6]Może to głupie pytanie ale ja przed ciążą codziennie kręciłam hula hopem takim z kulkami masujacymi, i po pierwszej ciąży z poronieniem lekarz kazał mi dać sobie spokój z ćwiczeniami ale jak widzę te rosnące boki i wancol (i to nie ciazowy tylko spozywczo-brakoruchowy) to zastanawiam się czy choć trochę bym nie mogła pokrecic. Ale boje się o fasolkę... Niby czytałam że dziecko jest odpowiednio chronione i osłonięte w środku. Co wy o tym myślicie?