W 11 tygodniu ciąża martwaJezeli moge zapytac... W ktorym tygodniu poronilas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 11 tygodniu ciąża martwaJezeli moge zapytac... W ktorym tygodniu poronilas?
No stało się trudno a teraz lekarz dał mi odrazu luteinę i duphastonPozno... Przykro mi ;(
Witam wszystkie Panie! W środę zrobiłam test i wyszły dwie mocne krechy. Tego samego dnia byłam u ginekologa.
Co mnie martwi to to, że okresu nie miałam od sierpnia (fakt zawsze miałam nieregularne miesiączki), a to dopiero 5 tydzień, a drugie to poziom progesteronu, który wynosi 7,26.
Pozdrawiam serdecznie
Witaj!Witam
Czy mogę się przyłączyć z terminem dokładnie na połowę sierpnia? (15.08)
Ja mam takie same objawy co Ty. Poki co zero wymiotow A przy poprzednich ciazach bardzo dużo wymiotowalam i zastanawiam się czy wszystko jest ok. Dowiem się w środę bo wtedy mam pierwsza wizyteJa jestem z tego samego !!!
U mnie narazie objawami są tylko bolesne i pelniejsze piersi i lekkie pobolewania w dole brzucha i kłucie jajników.. sporadycznie co jakiś czas w pierwszej ciąży nie miałam nudności ani nic z tych rzeczy i mam nadzieję że nie zaznam tej "przyjemności"