Ja czuję, że chłopakA macie jakieś przeczucie co do płci ?
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
U mnie chiński kalendarz pokazuje że powinnam mieć 3 chłopców i teraz dziewczynkę . Więc możliwe że będzie na odwrót
Karolina2495
Oboje z mężem jesteśmy prawie na 100% pewni, że będzie chlopiecA macie jakieś przeczucie co do płci ?
Karolina2495
My dzisiaj dla dziewczynki wybraliśmy wstępnie, ale dla chłopca zero pomysłówJa w pierwszej I w drugiej miałam. Ale w drugiej zmylone miałam przeczucie. Bo od poczatku wiedziałam że dziewczynka, ale później stwierdziłam że raczej chłopak.. Ale to dlatego że mąż mówił że chłopak teraz mówię. Że będzie chłopczyk. Nie wiem, takie przeczucie mam..Nawet imię już wybraliśmy
Karolina2495
To ja Ci powiem, że obstawiałam, że będziesz miała dziewczynkę bo twoja ciąża jest identyczna jak moja pierwsza.Ja się nawet nie zastanawiam nad płcią. Dalej jestem na etapie, że ledwo do mnie dociera, że mogę mieć dziecko
Słyszałam też taka teorię, że jak beta szybko rośnie to dziewczynka, bo one ogólnie rozwijają się szybciej niż chłopcy. Ciekawe czy prawda czekamy.
StaraStaraczkaNew
Moja mama ma już jedną wnuczkę, druga zaraz przyjdzie na świat to pewnie dla odmiany i chłopak mógłby być. Nie zastanawiam się nad tym, płeć i tak poznam z Nifty/sanco (na cokolwiek się zdecyduje) więc będzie w miarę wcześnie wiadomo.To ja Ci powiem, że obstawiałam, że będziesz miała dziewczynkę bo twoja ciąża jest identyczna jak moja pierwsza.
Słyszałam też taka teorię, że jak beta szybko rośnie to dziewczynka, bo one ogólnie rozwijają się szybciej niż chłopcy. Ciekawe czy prawda czekamy.
reklama
Cherry_Tomato
Ciekawe mi beta rośnie porównywalnie do ciazy z córką, za to progesteron wtedy ciagle pow 30, a teraz to beczka śmiechuTo ja Ci powiem, że obstawiałam, że będziesz miała dziewczynkę bo twoja ciąża jest identyczna jak moja pierwsza.
Macie jakieś wróżby z prożka?
Podziel się: