reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
A macie jakieś przeczucie co do płci ?
Przeczucie na dziewczynkę i wg chińskiego też. Mojemu marzy się chłopak na pewno, żeby w garażu grzebać. Ale najwyżej będzie pierwszą dziewczynką na osiedlu, która sama wymieni sobie rozrząd 😅

Najważniejsze żeby było zdrowe ❤️

U mnie chiński też się nie sprawdził za pierwszym razem i moje przeczucia też się pomyliły 🤣 w ogóle w 1 ciąży na prenatalnych lekarz nam tak dziarsko i odważnie powiedział że będzie dziewczynka wszystkim oglaszałam nowinę że będę miała córeczkę a potem wyszło na kolejnym usg że jednak chłopak 🙈🤣 także teraz już się nie nastawiam... Oczywiście chciałabym mieć dziewczynkę teraz ale kto to wie :p w Wy na 1wszych prenatalnych już znałyscie płec?

Mój lekarz na pierwszych prenatalnych ocenia tak na 70%. Nigdy nie mówi na 100%. Ale po sanco będę wiedziała. W zeszłym roku na grupie śmiesznie było jak dziewczyny po 1 prenatalnym kupowały ubranka a po drugim prenatalnym się wymieniały bo się nagle płeć nie zgadzała hahahah

reklama
U mnie chiński też się nie sprawdził za pierwszym razem i moje przeczucia też się pomyliły 🤣 w ogóle w 1 ciąży na prenatalnych lekarz nam tak dziarsko i odważnie powiedział że będzie dziewczynka wszystkim oglaszałam nowinę że będę miała córeczkę a potem wyszło na kolejnym usg że jednak chłopak 🙈🤣 także teraz już się nie nastawiam... Oczywiście chciałabym mieć dziewczynkę teraz ale kto to wie :p w Wy na 1wszych prenatalnych już znałyscie płec?

Miałam identyczną sytuację 😀
Na pierwszych prenatalnych lekarz określił płeć żeńską 🫣
4 tygodnie pozniej z kobietki zrobił się chłopczyk 😀

W drugiej ciąży poprosiłam aby o płci poinformowała nas pani dr dopiero wtedy jak będzie na 100% pewna .
Kopertę z płcią dostaliśmy jakoś po 20 tyg 😜

Do góry