angeliskax
Moderator
A Ty?A macie jakieś przeczucie co do płci ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty?A macie jakieś przeczucie co do płci ?
A macie jakieś przeczucie co do płci ?
ja według chińskiego powinnam mieć dwóch synów a mam dwie córkidziewczynka według chińskiego kalendarza też![]()
Tak, tak biorę jedną czyli to wychodzi to samo jeśli Ty bierzesz dwieAle pewnie bierzesz 1 tabletkę? Czy 2? Bo za 2 opakowania xonvea po 20 tabletek zapłaciłam chyba 160-180zl, ale biorę 2 dziennie
ja w żadnej nie miałam przeczućA macie jakieś przeczucie co do płci ?
Przeczucie na dziewczynkę i wg chińskiego też. Mojemu marzy się chłopak na pewno, żeby w garażu grzebać. Ale najwyżej będzie pierwszą dziewczynką na osiedlu, która sama wymieni sobie rozrządA macie jakieś przeczucie co do płci ?
U mnie chiński też się nie sprawdził za pierwszym razem i moje przeczucia też się pomyliływ ogóle w 1 ciąży na prenatalnych lekarz nam tak dziarsko i odważnie powiedział że będzie dziewczynka wszystkim oglaszałam nowinę że będę miała córeczkę a potem wyszło na kolejnym usg że jednak chłopak
także teraz już się nie nastawiam... Oczywiście chciałabym mieć dziewczynkę teraz ale kto to wie
w Wy na 1wszych prenatalnych już znałyscie płec?