martoosia04
Fanka BB :)
Ja raczej też, tylko teraz nowy czy używka [emoji53]
Ja chyba zaryzykuje używkę. Sa nawet ok 200 zł takie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja raczej też, tylko teraz nowy czy używka [emoji53]
O przebiłaś nas u mnie w ktg wzmożona aktywność macicy, mała w porządku. Szyjka twarda 4,1cm. Doktor uważa, że skurcze powodują problemy żołądkowe, że aktywność jelit daje aktywność macicy. Ale nic strasznego się nie dzieje, że do ogarnięcia. Spasmolina i kilka dni w łóżku obserwować. :/A ja właśnie jestem po badaniu, 30 tc, mały waży 1583 g
Co do laktatora... Jest to rzecz, ktorej nie kupilabym używanej...
O przebiłaś nas u mnie w ktg wzmożona aktywność macicy, mała w porządku. Szyjka twarda 4,1cm. Doktor uważa, że skurcze powodują problemy żołądkowe, że aktywność jelit daje aktywność macicy. Ale nic strasznego się nie dzieje, że do ogarnięcia. Spasmolina i kilka dni w łóżku obserwować. :/
Kobitki mam już trochę uzbieranych ubranek, głównie body z krotkim i z dlugim rekawem, pajacyki, spiochy i polspiochy, a czy Wy bedziecie uzywac kaftanikow? Bo ta część garderobu niemowlecej jakoś mi się nie widzi. To jest praktyczne? Zaklada die to pod spiochy? Czy lepiej zakladac body?
Ja nie mam kaftaników wogole. Też nie wiedziałam co się z tym robiKobitki mam już trochę uzbieranych ubranek, głównie body z krotkim i z dlugim rekawem, pajacyki, spiochy i polspiochy, a czy Wy bedziecie uzywac kaftanikow? Bo ta część garderobu niemowlecej jakoś mi się nie widzi. To jest praktyczne? Zaklada die to pod spiochy? Czy lepiej zakladac body?
Jak możesz przegapić? Chyba nie ma szans uwierz mi, że jak będziesz miała skurcze to będziesz wiedzieć. Po tym co miałam zeszlej nocy, mogę Ci śmiało powiedzieć, że tego nie da się nie poczuć. Cały brzuch twardy jak skała, boli jak cholera brzuch, dół pleców i nogi, nudności, jak mocno trzyma to aż ciężko wziąć oddech. Kup po kilka i jak zobaczysz, że za mało co to za problem domówić sobie.A ja to mam straszny problem z ubrankami. Serio. Niby już trochę mam, wiem, co chcę dokupić, ale ciągle boję się, że mi brakuje. Nawet nie wiem, czy mam jakiegoś pajacyka. A to już 31 tydzień, gdzie to zleciało... Masakra. Nie wiem, czy ja jestem jakaś inna, ale cały czas mam obawy, że przegapię początek porodu. A nastawiam się chyba na to znieczulenie...