Dzisiaj rano uświadomiła mi to moja aplikacja ciążowa że rozpoczął się III trymestr i zostało 90 dni Patrząc na to jak szybko zleciały mi ostatnie trzy miesiące to mam wrażenie że już powinnam się spakowaćDziewczyny, zdajecie sobie sprawę z tego, że już prawie połowa maja i zostało tylko dwa i pół miesiąca? W sumie mając termin na sam początek sierpnia, to ja już sobie liczę, że od połowy lipca powinnam być przygotowana.
reklama
Dzisiaj rano uświadomiła mi to moja aplikacja ciążowa że rozpoczął się III trymestr i zostało 90 dni Patrząc na to jak szybko zleciały mi ostatnie trzy miesiące to mam wrażenie że już powinnam się spakować
To mi juz 86 dni zostało, też nie wiem, gdzie ten czas ucieka I chyba muszę się wziąć za jakieś zakupy...
Milmo
Fanka BB :)
Ja się dziwię, że Wy jeszcze tak mało macie. Ja mam z bańki już wszystko. nawet majtki poporodowe kupiłam! Już też 3 trymestr! Iga tak wali, że cały brzuch lata.To mi juz 86 dni zostało, też nie wiem, gdzie ten czas ucieka I chyba muszę się wziąć za jakieś zakupy...
martoosia04
Mi zostały kosmetyki i te gadżety do porodu
Ja już też zaszalałam z zakupami a co nie kupiłam to mam już wybrane tylko wystarczy kliknąć i kupić na razie trochę się hamuję bo musimy jeszcze zmienić samochód ale mam nadzieję że załatwimy ten temat do końca miesiąca. U mnie mała Laura czasem tak kopie że się zastanawiam czy wszystko jest dobrze. Już nie mogę się doczekać USG pod koniec majaJa się dziwię, że Wy jeszcze tak mało macie. Ja mam z bańki już wszystko. nawet majtki poporodowe kupiłam! Już też 3 trymestr! Iga tak wali, że cały brzuch lata.
Ja też nie chodzę bo u nas jest 40km ode mnie a nie mam siły na takie trasyCzy tylko ja nie będę uczęszczać do szkoły rodzenia?
martoosia04
Ja też nie mam zamiaru chodzić teraz do szkoły rodzenia bo byłam w trakcie drugiej ciąży. [emoji23]
Pamiętam, pamiętam[emoji23] no mam nadzieję, że nam się uda hehe...połowa to akurat będzie tak od 15.08[emoji23]Obiecałaś spotkać się na porodówce lub oddziale ja wciąż trzymam za słowo! [emoji23]
Możemy się umówić na jakiś termin... Ja bym chciała tak w 38/39tc urodzić już teraz, więc u nas to najwcześniej 15.08 wchodzi w grę [emoji23] ale podoba mi się data 20.08 równie mocno [emoji23]
reklama
martoosia04
A skąd zamawiałyście ciuszki dla maluszków? Możecie polecić jakieś strony, gdzie są one gatunkowo dobre?
Ja mam 3/4 z H&M albo niektóre po starszych dzieciach, a ci mieli misz masz [emoji23] nawet z niektórych metek zeszła nazwa firmy.