reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dziewczyny, zdajecie sobie sprawę z tego, że już prawie połowa maja i zostało tylko dwa i pół miesiąca? W sumie mając termin na sam początek sierpnia, to ja już sobie liczę, że od połowy lipca powinnam być przygotowana.
Dzisiaj rano uświadomiła mi to moja aplikacja ciążowa że rozpoczął się III trymestr i zostało 90 dni :) Patrząc na to jak szybko zleciały mi ostatnie trzy miesiące to mam wrażenie że już powinnam się spakować :D

reklama
Dzisiaj rano uświadomiła mi to moja aplikacja ciążowa że rozpoczął się III trymestr i zostało 90 dni :) Patrząc na to jak szybko zleciały mi ostatnie trzy miesiące to mam wrażenie że już powinnam się spakować :D

To mi juz 86 dni zostało, też nie wiem, gdzie ten czas ucieka :) I chyba muszę się wziąć za jakieś zakupy... ;)

To mi juz 86 dni zostało, też nie wiem, gdzie ten czas ucieka :) I chyba muszę się wziąć za jakieś zakupy... ;)
Ja się dziwię, że Wy jeszcze tak mało macie. Ja mam z bańki już wszystko. :D nawet majtki poporodowe kupiłam! Już też 3 trymestr! Iga tak wali, że cały brzuch lata.

Ja się dziwię, że Wy jeszcze tak mało macie. Ja mam z bańki już wszystko. :D nawet majtki poporodowe kupiłam! Już też 3 trymestr! Iga tak wali, że cały brzuch lata.
Ja już też zaszalałam z zakupami a co nie kupiłam to mam już wybrane tylko wystarczy kliknąć i kupić ;) na razie trochę się hamuję bo musimy jeszcze zmienić samochód ale mam nadzieję że załatwimy ten temat do końca miesiąca. U mnie mała Laura czasem tak kopie że się zastanawiam czy wszystko jest dobrze. Już nie mogę się doczekać USG pod koniec maja :)

Obiecałaś spotkać się na porodówce lub oddziale ;) ja wciąż trzymam za słowo! [emoji23]
Możemy się umówić na jakiś termin... Ja bym chciała tak w 38/39tc urodzić już teraz, więc u nas to najwcześniej 15.08 wchodzi w grę [emoji23] ale podoba mi się data 20.08 równie mocno [emoji23]
Pamiętam, pamiętam[emoji23] no mam nadzieję, że nam się uda hehe...połowa to akurat będzie tak od 15.08[emoji23]

reklama
Do góry