reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny Wy tu piszecie o urlopach okolicznościowych itp, ja jestem świadoma przepisów, też orientuje się w tym a mój szef wymyślił ostatnio (przed moim zwolnieniem) że nie ma czegoś takiego jak 2 dni opieki i urlop okolicznościowy i jeszcze zjebke dostałam że głupoty wmawiam pracownikom a on nie będzie za takie fanaberie płacił. Krew mi się zagotowalam pomimo że wskazałam konkretny przepis

Dziewczyny Wy tu piszecie o urlopach okolicznościowych itp, ja jestem świadoma przepisów, też orientuje się w tym a mój szef wymyślił ostatnio (przed moim zwolnieniem) że nie ma czegoś takiego jak 2 dni opieki i urlop okolicznościowy i jeszcze zjebke dostałam że głupoty wmawiam pracownikom a on nie będzie za takie fanaberie płacił. Krew mi się zagotowalam pomimo że wskazałam konkretny przepis
W takim razie Twój szef to debil, a debili trzeba tępić. Oczywiście, że jest coś takiego, jak urlop okolicznościowy i masz do niego pełne prawo po przedłożeniu odpowiednich dokumentów. A o co konkretnie chodzi? Szef nie chce Ci wypłacić pieniędzy?

Abstrahując, czy Wasze dzieci też czasami tak wariują? Moja Abi, to dzisiaj tak od rana dokazuje w brzuchu, że ojej. [emoji28]

reklama
Kochane byłam wczoraj na usg połówkowym. Będziemy mieć kolejnego syna :biggrin2: wszystko wygląda w porządku- w główce, w brzuszku, w serduszku.. ponad 40 minut dokładnego sprawdzania i mierzenia. Nawet w głowce w środku jakieś pomiary.. szyjka, ilość wód też ok.
Warga i kręgosłup cały. Mały ziewał i przeżuwał coś:-) :)
Miałam trochę smutka, że to nie córka( mamy juz deocj synów) ale już mi przeszło. To wywalczone dziecko, 4 lata starań, badań i strat.. Super że rośnie mały zwycięzca :-D
Szacunkowa waga 320 g, 20tc.

Do góry