martoosia04
Fanka BB :)
Jutro mam kolejną wizytę u ginekologa. Kończy się 18tc to może już teraz będzie widać kto tam we mnie mieszka
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Jakieś przeczucia masz co do płci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro mam kolejną wizytę u ginekologa. Kończy się 18tc to może już teraz będzie widać kto tam we mnie mieszka
Hehe wlaściwie już w 10tc lekarka COŚ tam widziala , ale to było jeszcze za wcześnie i nie była to informacja pewna. Także miło mnie zaskoczy jeśli teraz powie, że to dziewczynkaJa stawiam na chłopaka, a co W końcu mam 50 % szans, że trafię
Chciałabym dziewczynkę, ale pewnie będzie chłopakJa stawiam na chłopaka, a co W końcu mam 50 % szans, że trafię
Chciałabym dziewczynkę, ale pewnie będzie chłopak
Napiszę jutroFaktycznie, 10 tc to wróżenie z fusów... Daj znać, czy pokój będziesz malować na różowo, czy niebiesko, jak już będziesz wiedziala
Laura jest moim pierwszym wyborem Trudno jest nie zdrabniać imion więc mam pytanie czy zwracacie sie jakoś zdrobniale do Laury? Jakoś nic mi nie przychodzi do głowy poza Laurką
No i okazało się, że chyba jednak będzie dziewczynka Nic tam nie dyndało 9 kwietnia mam USG połówkowe to pewnie już wtedy będzie większa pewność.
W każdym razie malutlie rozwija się prawidłowo i wszystko jest w porządku :-)
Waży już 260g