martoosia04
Fanka BB :)
Jutro mam kolejną wizytę u ginekologa. Kończy się 18tc to może już teraz będzie widać kto tam we mnie mieszka
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Jakieś przeczucia masz co do płci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro mam kolejną wizytę u ginekologa. Kończy się 18tc to może już teraz będzie widać kto tam we mnie mieszka
Hehe wlaściwie już w 10tc lekarka COŚ tam widzialaJa stawiam na chłopaka, a coW końcu mam 50 % szans, że trafię
![]()
Chciałabym dziewczynkę, ale pewnie będzie chłopakJa stawiam na chłopaka, a coW końcu mam 50 % szans, że trafię
![]()
Chciałabym dziewczynkę, ale pewnie będzie chłopak![]()
Napiszę jutroFaktycznie, 10 tc to wróżenie z fusów... Daj znać, czy pokój będziesz malować na różowo, czy niebiesko, jak już będziesz wiedziala![]()
Laura jest moim pierwszym wyboremTrudno jest nie zdrabniać imion więc mam pytanie czy zwracacie sie jakoś zdrobniale do Laury? Jakoś nic mi nie przychodzi do głowy poza Laurką
![]()
No i okazało się, że chyba jednak będzie dziewczynkaNic tam nie dyndało
9 kwietnia mam USG połówkowe to pewnie już wtedy będzie większa pewność.
W każdym razie malutlie rozwija się prawidłowo i wszystko jest w porządku :-)
Waży już 260g![]()